Halloweenhygge i Tivoli, familietid og harlekindans

Så er det søndag igen og jeg får besøg af min gudmor anytime. Vi har vitterlig ingenting lavet i den her weekend, da jeg intet orker og Sylvester også er lidt sløj. Så det er maksimalt blevet til lidt ture på legepladsen og kagespisning, og heldigvis har jeg en allieret lille dreng, der foretrækker weekender præcis sådan 😉

Halloween i Tivoli

Halloween i Tivoli

Flashback til en anden dejlig begivenhed. I onsdags mødtes jeg nemlig med mine to mænd udenfor Tivoli, da vi skulle nå deres årlige Halloweenpynt inden de lukkede det ned igen. Det er sååå smukt derinde og det overgår faktisk julepynten. Mest fordi bladene er helt orange og temperaturen stadigvæk er behagelig. Kan I spotte os alle tre på nedenstående billede?

Halloween i Tivoli

Halloween i Tivoli

Anledning var et specielt arrangement for bObles, som er en favorit herhjemme hos Sylvester. Tivoli og bObles lancerede nemlig deres limited edition juletumledyr, som er inspireret af Tivolis genkendelig harlekintern. Derfor var der både harlekinkage, tumletid, kaffe til de voksne og ansigtsmaling til de små. Kort efter arrangementet begav vi os ud på egen hånd for at få en fornemmelse af Tivoli på denne årstid. Det blev både til en tur i veteranbilerne, kaffe med Baileys og underholdning på den store scene. Kl. 18.30 blev det alligevel for koldt og vi var alle trætte, så vi begav os hjemad. Heldigvis med to nye tumledyr, så legen kunne fortsætte herhjemme.

Husk, at I stadigvæk kan nå at se Halloweenarrangementet i Tivoli, da det fortsætter indtil 1. november. Derudover er bObles området også tilgængelige for alle i Spisehuset, hvilket er skønt hvis man har børn med. Og så kører de også en konkurrence derinde lige nu. Ved at tage et billede med Tivoli fuglene i Spisehuset og lægge det op på Instagram og/eller Facebook med hashtagget #tivolitumler, kan man nemlig være så heldig at vinde en lækker præmie på: 4 x entre til Tivoli + 4 x turpas, gavekort til Spisehuset på 500 kr, samt et sæt bObles Tivoli Fugle og der findes altså to vindere!

Rigtig god søndag herfra <3

Instagram // Facebook // Bloglovin?

Skriv en kommentar