Opskrift: 2 sunde & mættende salater på 5 minutter

Sponsoreretindlæg

Hemmeligheden er bælgfrugter og andet sprødt! Jeg siger det bare… Men hvis salater faktisk skal mætte i længere tid, er bælgfrugter en rigtig god ide. Jeg har derfor valgt at teame op med Bonduelle, som står bag et stort udvalg at netop bælgfrugter og andet sprødt, heriblandt kikærter, linser, forskellige slags bønner, majs m.m.

Tilbloggen

English version; Today I would like to share two easy and healthy salads with you all. The best thing is that they are so easy to make. I’m the queen of simple and tasteful recipes and therefore I have teamed up with Bonduelle. They deliver healthy legumes and other delicious stuff that are ready to use in a second. By using the products I created a chickpeas salad with avocado, cucumber and cashew nuts. The other one is filled with lentils, beetroot, cashew nuts and celery. Bon appetit. 

Jeg tog selvfølgelig udfordringen op og dét jeg netop gerne vil have fokus på, er de nemme og sunde opskrifter i en travl hverdag. Hvor end jeg gerne vil, så kommer jeg aldrig til at bruge lang tid i et køkken. Jeg er dronningen af simple og nemme løsninger, som tilmed smager godt. Derfor satte jeg mig for at lave to lækre salater på kort tid. I den anledning var Bonduelle et oplagt valg, da maden allerede er klar til brug og det er netop det de gerne vil fokusere lidt mere på. Det behøver ikke være stressende at leve sundt i en travl hverdag. De her opskrifter tog mig under 5 minutter hver især og der kan alle altså være med.

Bonduelle

Bonduelle

// Opskrift på frisk kikærtesalat med avokado, agurk og cashewnødder til 2 personer //

 • 1 dåse Bonduelle kikærter
 • 1 avocado
 • 1/4 agurk i tern
 • 1 håndfuld usaltede cashewnødder
 • Lidt snittet spidskål
 • Olivenolie, citron og stødt chili mixet sammen til en dressing

Bland alle ingredienser sammen. Tilsæt til sidst dressingen, der giver retten den helt rigtige friske smag. Jeg vil gå så langt som at sige at den giver et energiboost uden lige. Perfekt til madpakken, tilbehørssalt eller som et let & mættende aftenmåltid.

Bonduelle

Bonduelle

// Opskrift på nærende linsesalat med rødbede, selleri og cashewnødder til 2 personer //

 • 1 dåse Bonduelle linser
 • 2 små rødbeder i tern (kogt og skrællet på forhånd)
 • 1 selleristang i tern
 • 1 håndfuld cashewnødder
 • Dressing lavet på balsamico, eddike og lidt dijonsennep.

Bland alle ingredienser sammen. Rødbederne var kogt og skrællet på forhånd, så de nemt kunne indgå i opskriften. Dressingen giver det sidste kant til retten. Jeg nød det med et lille shot af min ingefær/gurkemeje blanding, jeg altid har stående i køleskabet. Man kan nærmest betegne måltidet som et nærende og rensende ét af slagens med alle disse gode råvarer.

OBS: Alle de anvendte Bonduelle produkter er dampede og har kun lidt lage, hvilket giver dem en uovertruffen sprødhed man normalt ikke finder i den slags produkter. Derudover er de nøglehulsmærket.

Bonduelle

Når jeg får en ide til et måltid, jeg gerne vil indtage, sker det som oftest kort tid inden det skal spises. Det må man sige ovenstående lever op til. De fleste ingredienser har vi på fast basis og derfor var det bare at åbne en dåse og tilsætte i salaterne. Man har med gode råvarer at gøre, der kickstarter en sund levestil og hvem vil ikke gerne gøre noget godt for sig selv?

Apropos det her indlæg fra forleden dag, hvor jeg netop gav indblik i mine sunde vaner og tilgang til et godt helbred, er det vigtigt for mig at indtage mad, der giver energi til en travl hverdag. Enten i form af ovenstående sprøde salater eller måske du endda tør kaste dig ud i en lækker hummus, falafler, bønnebrød eller hvad med den vildeste tortilla breakfast? I sidste ende er maden afgørende for vores overskud og jeg håber ovenstående opskrifter kan give lidt inspiration til sundere opskrifter fyldt med nærende råvarer, der både mætter og er pæne at se på. Som en person, der meget sjældent spiser kød, er jeg også glad for muligheden for at få mit daglige protein igennem netop bælgfrugter.

K O N K U R R E N C E

Du kan også få muligheden for at vinde de smagfulde produkter fra Bonduelle. Januar er måneden, hvor man fokuserer lidt ekstra på de gode og sunde madvaner. Derfor vil de gerne høre, hvad din yndlingssalat er? Du skal blot hoppe ind forbi deres Facebook site, hvor du deler din favorit opskrift. Så er du med i konkurrencen om en kasse fyldt med Bonduelle majs, kikærter, bønner og linser. Der trækkes en vinder den 8. februar kl. 15.00.

Tilbloggen

Remember to stay updated at Instagram // Facebook // Bloglovin?Ohh! and I?m also a happy Snapchatter now (danica_chloe)

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer