Svar på spørgerunden del 1

Jeg er virkelig glad for de fine og reflekterende spørgsmål I har stillet mig i spørgerunden. Det giver stof til eftertanke, og jeg synes også det siger lidt om hvilken type blog jeg driver. Det er ikke kun de mere overfladiske spørgsmål, selvom det også er fint. Det er primært dybere og mere personlige spørgsmål, og jeg tænker det er fordi I er mange, der gør jer de samme tanker om livet.

Jeg har delt det lidt op. Vi ligger ud med spørgsmålene relateret til mit arbejde, bloggen, min uddannelsesvej samt lidt om mig som person. Næste gange vil jeg dykke lidt mere ned i det med børn, at kun at vil have ét barn og hvordan vi finder en balance i en travl hverdag. I samme omgang vil jeg slutte af med de spørgsmål relateret til det at være i et forhold og de kampe man kan have.

Indlæggene bliver lidt lange men ikke desto mindre hyggelige, så skænk jer en kop kaffe og sæt jer godt til rette 🙂

Arbejds- & uddannelsesrelaterede spørgsmål;

Hvad arbejder du præcis med eller er din blog dit arbejde? 

Min blog er ikke mit arbejde, selvom det da vil være rart. Den udgør en lille indkomst men ingenting der gør en betydelig forskel i min hverdag. Jeg arbejder til dagligt hos buzzanova på Christianshavn, hvor jeg også beskæftiger mig med blog & content marketing. Jeg sidder som Community Manager og har ansvaret for de blogs vi repræsenter. Danske såvel som udenlandske samarbejdspartnere.

Det inkluderer en masse møder, snak, mails, events og workshops, så vi i fællesskab kan udvikle os og skabe noget fantastisk content. Derudover kører jeg adskillelige kampagner for nogle af de største annoncører, både danske og udenlandske, der ofte kommer til udtryk via sponsorerede posts på blog, Instagram og YouTube. Det er et spændende arbejde og man keder sig aldrig. Det er dog også et stressende job til tider, da du aldrig føler dig sikker. Blogmediet udvikler sig hele tiden og konkurrencen er hård.

Læs også:

Jeg har interviewet Emiliblog om alt mellem himmel og jord

Har du altid vidst hvilken vej du ville gå uddannelsesmæssigt? Ville du have gået en anden vej, hvis du kunne gøre det om?

Ja og nej. Jeg er ikke flygtig og når jeg har bestemt mig for noget, gør jeg det som oftest. Jeg vidste jeg vil læse noget kommunikations- & marketingrelateret, men ikke konkret hvad. Jeg blev dog bekendt med kommunikationsuddannelsen på Aarhus Business School og søgte ind i 2006. Jeg kom ikke ind i første omgang og valgte derfor at læse HA Int. Der gik dog ca. 6 måneder med alt for meget matematik, statistik og nationaløkonomi, før jeg gav op. Året efter kom jeg ind på kommunikationsuddannelsen. Jeg er mere sproglig og fortolkningsbaseret, hvis vi skal tale videnskabsteori 😉 Jeg føler dog ikke at de 5 år var afgørende for hvor jeg sidder i dag. Det var ikke nok i sig selv. Bloggen er faktisk skyld i de jobs, jeg har haft. Ellers tror jeg mit liv havde set helt anderledes ud og jeg havde med garanti ikke boet i København nu. Det er rigtig når de siger, at netværk og erhvervserfaring under uddannelse er alt. Men hvad så, når man ligesom jeg, ikke rigtig duede til spidse albuer og egentlig ikke havde lyst til socialisere sig med andre med henblik på at “bruge” dem til egen fordel? Det lød altid lidt kynisk i mine ører, og så må man jo skabe sine egne veje. Én blog var en god start dengang i 2012.

Blogrelaterede spørgsmål;

Hvordan ser du blogverden udefra? Altså er den overfladisk eller er det ligesom andre fællesskaber?

Den er slet ikke så overfladisk som den måske virker udefra og bloggere er jo rigtige mennesker, og derfor også lige så søde og rare som de fleste andre. Mange af bloggerne er tætte venner i dag og jeg har også selv fået flere bekendte herigennem. Jeg er nok bare ikke den mest socialanlagte eller åbne person, og derfor falder det mig ikke naturligt at knytte mig nemt til nye mennesker. Der skal virkelig være en virkelig god connection før jeg åbner op. Ellers bliver det meget på det overfladiske plan. Jeg har heller ikke særlig mange tætte veninder i dag. Heller få tætte end mange overfladiske. De fleste af mine tætte veninder i dag kender jeg tilbage fra folkeskoletiden.

Vil du blogge for evigt eller stopper du en dag?

Det ved jeg faktisk ikke. Jeg blogger så længe jeg har lyst, men et eller andet sted har jeg svært ved at se mig selv blogge som 45 årig.

Hvilke blogs læser du selv?

Helt vildt mange i kraft af mit arbejde. Men det er kun få jeg vil følge, hvis ikke jeg arbejdede med det. De fleste har jeg fulgt rigtig længe og læser trofast med hver dag. Heriblandt Gardum, Emma Martiny, Emily Salomon, Emiliblog, Rockpaperdresses m.m. Det er tydeligt jeg elsker hverdagsblogs der tør åbne sig op. Det må rigtig gerne være pænt, men det er også vigtigt at personen bag tør vise lidt af sin sjæl. Jeg følger også andre bloggere, men det er mere som opslagsværk, eksempelvis mad-, bolig- og kreablogs. Sundhedsblogs siger mig vitterlig intet længere grundet jeg selv har drevet én og så duer jeg heller ikke til blogs, der præsenterer et nyt sponsoreret indlæg hver eller hver anden dag. Ligegyldigt hvor godt man skriver, fjerner det noget af det umiddelbare & ægte ved blogs. Det kan i min øjne faktisk godt blive for kommercielt.

Hvis du skulle give et par gode råd til en mandelig blogger, hvad ville det så være?

Godt spørgsmål. Nu er der jo ikke så mange herreblogs herhjemme kontra kvindeblogs, så jeg tænker man har en bedre chance for at skille sig ud. De herreblogs jeg kender er alle meget specifikke og ofte upersonlige, og der tænker jeg det kunne være en fordel af gøre det lidt mere personligt? Så det ikke bare bliver “10 skjorter du ikke kan undvære” agtigt.

Personlige spørgsmål;

Hvor gammel er du?

29 og bliver 30 år den 23. april.

Er du ekstrovert eller introvert?

En blanding. Nogen vil mene jeg er ekstrovert og jeg også godt påtage mig den rolle i forbindelse med mit arbejde eller blogevents, men jeg er nok mest introvert. Forstået på den måde jeg ikke altid gider andre mennesker. Ikke fordi de har gjort noget, men fordi jeg nemt får for meget. Jeg trives enormt godt i mit eget selskab og vil næsten altid vælge familiehygge over en aften ude, selvom sidstnævnte også kan være rigtig rart og nødvendigt.

Dine guilty pleasures?

Ben & Jerry’s cinnamon buns, amerikansk reality, løst og ufeminint joggintøj og at sove længe.

Kunne godt tænke mig at vide hvad du savner mest ved Aarhus som by?

Der er mange ting. Først og fremmest min familie og mange af mine veninder, som stadigvæk bor der. Derudover afstanden, da man kan gå til alt. Jeg savner nogle gange at alle kender hinanden og at folk er nede på jorden. Ikke at de ikke er det i København, men det er på en anden måde i Aarhus. Mere provinsagtigt, hvilket på nogen måder er helt vildt rart. Jeg savner også skoven og de lange gåture. Derfor er jeg også glad for vi skal på visit næste weekend.

Jeg ville nyde at læse og høre om hvordan din uge ser ud fra morgen til aften i en uge?

Det ligger næsten op til et helt andet indlæg. Jeg er på ingen måder et supermenneske og når ikke mere end andre. Jeg værdsætter afslapning og mig-tid utroligt højt og nok mere end mange andre. Jeg tænker at uddybe i et andet indlæg, hvor jeg gennemgår en hel uge til bloggen.

Hvad er din favorit serie og film?

Nu er jeg jo serie & film afhængig, så det svarer til jeg skal vælge mellem mine børn 😉 Jeg elsker serier og især de gamle, der især henvender sig til piger og som ikke rigtig findes på samme måde længere. Her tænker jeg på “Desperate Housewives”, “Orange County”, “One Tree Hill”, “Gossip Girl”, “Beverly Hills den nye version” og meget andet. I dag ser jeg “Suits”, “White Collar” og alt hvad Netflix producerer. Derudover alt amerikansk reality, som “Bachelor”, “Real Housewives”, “Vanderpump” m.m. Generelt er jeg mest til serier, hvor jeg ikke skal tænke for meget eller hvor det bliver for specielt. Angående film kan jeg slet ikke vælge nogen favoritter. Jeg er opvokset i en videobutik og vil tro jeg ser alle større film, der udkommer. Jeg elsker at se film og forbinder det med den ultimative afslapning.

Hvilke ferier har været dine/jeres bedste?

Bali 2007, Thailand 2009, Budapest 2010, Texas & Mexico 2011, Qatar 2015 og samtlige Rom ture.

Hvilke tøjmærker kan du bedst lide?

By Malene Birger, Ganni, Custommade, Second Female, Samsøe m.m.

Madrelaterede spørgsmål;

Jeg kunne godt tænke mig at vide lidt mere og dit arbejde, samt dine madvaner. Jeg har forstået du både har leget lidt med LCHF og det vegetariske køkken? 🙂 Og så må du meget gerne dele flere opskrifter (ved godt du ikke er en madblog)

Jeg har prøvet mange ting, netop for at finde det rigtige. Hvis jeg ikke tænker mig om eller tager nogle forbehold i henhold til mad, vil jeg tage 5 kg. på på en måned. Jeg er et madøre og spiser helt klart med følelserne, og ikke fordi jeg er sulten. Hygge indebærer mad & snacks, hvis du spørger mig og det er ikke altid hensigtsmæssigt. Jeg begyndte at overveje at droppe kød for flere år tilbage, da jeg aldrig har spist meget kød. Jeg har aldrig brudt mig om store dyre bøffer, med mindre det er kobe agtigt kød der smelter på tungen. Jeg synes konsistensen er mærkelig på en engelsk bøf eksempelvis. Derfor var det “nemt” at tage ud af kosten og det er snart et år siden. Vi er dog ikke fanatiske og jeg elsker en god burger virkelig højt, så derfor spiser vi det stadigvæk i ny & næ. LCHF er den foretrukne madretning vi har prøvet. Mest fordi alt smager så godt, man får den fineste hud og så er blodsukkeret helt stabilt. Man craver sjældent søde sager sammenlignet med andre madreligioner. Men som alt andet er det ikke fantastisk og derfor tager vi kun de ting ud vi kan bruge til noget. Jeg tror ikke på kostplaner med mindre man skal tabe sig eller stille op i en konkurrence. Det er alt for stringent til mig.

Hvilke spisesteder besøger du i københavn?

Jeg er især glad for Condesa (Mexicansk), Union Kitchen (morgenmad & brunch), L’Education Nationale (fransk bistro), Retour Steak (deres hummer med bearnaise er vildt god) og Bertels Salon (kage og kaffe).

Spiser du stadigvæk vegansk?

Nej. Det var for besværligt. Selvom jeg synes det er en fantastisk ting af etiske og sundhedsmæssige årsager, er det også lidt svært for os som familie. Især når man har en søn der spiser alle de ting veganere er imod. Vi spiser sjældent kød, hvilket er det vigtigste for mig. Vi drikker også primært rismælk og andre plantebaserede alternativer, da jeg synes det smager bedre. Men jeg kan stadigvæk godt drikke en latte på traditionel mælk og så er LCHF jo fyldt med fløde, smør og ost & det kan jeg altså ikke undvære.

Anden del regner jeg med går live næste weekend. Rigtig god søndag <3

Remember to stay updated at Instagram // Facebook // Bloglovin?Ohh! and I?m also a happy Snapchatter now (danica_chloe)

Skriv en kommentar

 

3 kommentarer

  1. Super fedt indlæg
    Er helt vild med din jakke på billedet
    hav en dejlig dag
    kram,
    lifestylexblogger.blogspot.dk