Københavns bedste burger

Hellmanns_Cock&Cows_arrangement

… indtog jeg i sidste uge sammen med min kæreste på Cock’s & Cows. Holy moly den var god. Anledningen var en ny burger på menuen, nemlig en paneret kylling med ananas (den perfekte kombination), samt dét at Cock’s & Cows & Helmann’s har søsat et bæredygtigt samarbejde. Et samarbejde, der indebærer friland, økologi, Svanemærkning, dyrevelfærd & kvalitet, og det vil jeg gerne støtte op om. Tilmed har de fået en vegansk burger på menuen, udover deres allerede eksisterende vegetarburger, der eftersigende skulle være byens bedste.

Jeg har mega optur over at restauranter, som ovenstående, tager initiativ til en mere bæredygtig proces, og det er 100 % noget der spiller ind, når jeg vælger et sted. Hvis I kommer forbi må I endelig prøve deres nye veganske burger. Jeg glæder mig i hvertfald selv til jeg skal prøve den og skal nok dele min oplevelse efterfølgende.

Okay, nu er jeg serisøt sulten. Rigtig god onsdag 🙂

Tilbloggen1

Remember to stay updated at Instagram // Facebook // Bloglovin?Ohh! and I?m also a happy Snapchatter now (danica_chloe)

Skriv en kommentar