Ugens opture & nedture

Build-A-Bear workshop Tivoli Build-A-Bear workshop Tivoli

Jeg havde lige brug for at trække stikket nogle dage og bruge tiden sammen med min familie. Det vildt hvor meget man slapper af, når man glemmer alt om at opdatere blog og deslige.

Jeg har dog været lidt aktiv på Snapchat (danica_chloe), hvor jeg i går tog dem af jer, der følger med, med en tur i Tivoli. Sikke en dejlig dag selvom det var pivkoldt. Vi har årskort, hvilket vi nyder godt af nu. Sylvester er heldigvis blevet dén alder, hvor han kan prøve rigtig meget. Meget mere end jeg troede. Han sov selvfølgelig rigtig tungt i nat, hvilket betød vi alle stod op lidt i 09. Dét betød endvidere jeg lige kunne nå at få morgenmad, hvorefter jeg tog til halvanden times vinyasa yoga efterfulgt af en friskpresset æble- & ingefærjuice fra den lokale grønthandler. Jeg håber også jeres uge har budt på en masse skønne ting, og som altid vil jeg rigtig gerne høre mere om dem ?

Build-A-Bear workshop Tivoli

Ugens opture har klart været..

 • En mandag, der startede med det vildeste solskin og forårsfornemmelser. Det gjorde det lidt nemmere, at overskue en ny uge.
 • En omgang body-sds selvsamme mandag. Det er umiddelbart den bedste følelse i kroppen, hvorfor det er lidt ærgerligt det skal være så dyrt.
 • Akupunktur, som jeg jo er blevet lidt glad for. Men som body-sds er det også midlertidigt sat på pause. Læs hvorfor i næste punkt.
 • Min første osteopati session, som jeg har valgt at prøve fremadrettet. Jeg var i kyndige hænder og jeg er fan af den holistiske måde at tænke på, så jeg glæder mig til at se hvad det fører til.
 • Masser af kvalitetstid med min familie. Rasmus har et skoleforløb for tiden, hvilket gør vi ser hinanden hver aften og tilmed næsten hver weekend. Det er guld værd!
 • Et Flipp arrangement med fellow bloggere. Jeg er helt hooked på dén måde at læse magasiner på nu og jeg skal nok fortælle meget mere snart, hvor 3 af jer også kan vinde 3 måneders adgang.
 • Yoga henholdsvis fredag aften og søndag morgen. Det er min primære aktivitet sammen med powerwalks og jeg glæder mig altid til 90 minutters selvforkælelse. Ingen tvang eller manglende lyst, når det kommer til det.
 • En tur forbi Build-A-Bear workshoppen lige ved siden af indgangen til Tivoli. Sylvester var inviteret ind for at lave sin egen bamse (vi endte ud med den fineste bamse iført lyserød tylkjole og glimmersko. Bamsen hedder Bum opkaldt efter Uptown Funk sangen). Der er seriøst ikke det man ikke kan få til de bamser. Således spiller den både en valgfri sang, når man trykker den i hånden ligesom at den har et bankende hjerte og et lille hus den sover i. Så sødt!

Tivoli København

Ugens nedture har derimod været..

 • At jeg har smidt nøglen til min cykellås væk, hvilket betyder jeg kører rundt uden lås lige nu. Helt vildt dumt, men jeg har ikke fået købt en ny lås endnu. I morgen må det blive..
 • Manglende overskud og dét at weekenden forsvinder så hurtigt.
 • At jeg bekymrer mig alt for meget om ting, jeg alligevel ikke har en indflydelse på. Det er derfor jeg elsker yoga. Her glemmer man alt støj i 90 minutter, hvor det kun er én selv der er i fokus.
 • At vi gik fra forårsfornemmelser til koldt blæsende vejr på bare få dage.
 • Kirsebærtræhysteriet. Jeg forstår det ikke. Eller jo, jeg forstår godt man synes det er pænt, men jeg forstår ikke man jagter det og tager derud kl. 07 for at få de perfekte billeder.
 • Manglende tid til bloggen.

Hvilke opture & nedture har jeres uge mon budt på?

Skriv en kommentar

 

1 kommentar

 1. Ugens største optur var da jeg endelig blev færdig med at fjerne tapet i det sidste af vores tre værelser – død over savsmuldetapet!

  Ugens nedtur var at jeg fik mega hold i nakken fordi jeg skulle lave den allersidste chin-up stædig som jeg var – og bum, så satte det sig altså fast i nakken!