Ugens opture & nedture

Danica Chloe

En uge, der på alle måder har været en lang optur. Det skal jeg huske i de tider, hvor alt går galt. Således er denne uge præget af et hav af opture – ikke mindst grundet min fødselsdag i lørdags. 

Ugens opture har klart været..

 • En kort uge grundet Store bededag. Hvem elsker ikke foråret for de mange helligdage?
 • Masser af solskin og lyse aftener. Tilmed betyder det, at jeg nu kan nå at tage billeder, når jeg kommer hjem fra arbejde. En bloggerglæde I ved..
 • 2 pressearrangementer, hvor jeg både blev klogere på min BH størrelse samt hårpleje. Vidste I, at man faktisk skal putte balsam i hårbunden, da hovedbunden har brug for samme pleje som dit ansigt? Nu er jeg ved at teste det på egen hårbund og håret klasker slet ikke sammen, som man ellers har fået tudet ørene fulde af.
 • Pressedage, hvor vi må komme og lure på hvad de forskellige mærker har at byde på næste sæson. Nu er jeg rigtig meget i forårsmode, men derfor er det stadigvæk sjovt at se, hvad der kommer i butikkerne i slut juli.
 • Matcha latte på 42 Raw. Den bliver man aldrig træt af.
 • God hudkarma og mere energi efter jeg er stoppet på antibiotika.
 • En forlænget weekend med dertilhørende ophold på spahotel med min kæreste. Vi har snakket så meget, at vi nærmest ikke ved hvad vi skal sige til hinanden mere ? Og så har vi spist igennem og drukket vin + cava til den store guldmedalje. Vidste I godt det kun tager godt og vel 1 time fra hovedbanegården til Korsør? Nu gør I. Danmark byder på så mange muligheder med kort transporttid.
 • Da jeg fyldte 30 år i lørdags og brugte størstedelen af min dag på at solbade (ja, vejret var sindsyg godt fredag og lørdag på Vestsjælland mens andre havde snebyger), få parmassage, drikke cava, spise gode mad og slappe af i spa.
 • Når man kommer op på hotelværelset til en gave fra Comwell. Så god service og jeg skreg seriøst af ren overraskelse. Jeg fik bl.a. en Save My Face pude, som jeg har ønsket mig i et år nu!

Ugens nedture har derimod været..

 • Blæst! I know – rimelig random men ikke desto mindre død irriterende! Jeg kommer ingen vegne på min cykel og ankommer altid fuldstændig flad. Det blæste nærmest kronisk 4 dage i træk i den her uge. Vi flyttede i sin tid til København, fordi jeg lovede det blæste meget mindre herovre. Det gør det ikke så ikke…
 • Når man bruger 200 kr. på en ny cykellås, fordi man har smidt nøglen til den gamle væk.
 • At jeg kun nåede en yogatime i sidste uge.
 • Når man kigger ud af sit hotelværelsevindue og ser random par have sex i boblebadet. Hvad sker der lige for det? Det sker sikkert hele tiden rundt omkring men ikke desto mindre meget upassende! Jeg tror også jeg har nogle bekendte der blev lidt overrasket over sex-snap i morges..
 • Følelsen af weekenden er gået lidt for stærkt og man mentalt ikke er klar til en ny uge endnu.

Hvilke opture & nedture har jeres uge mon budt på?

P.S Jeg har fundet 3 vindere af FLIPP konkurrencen. Henholdsvis Caroline, Helene Li og Lise Balslev. I får lige en mail af mig i løbet af i morgen ? Tillykke!

Skriv en kommentar

 

8 kommentarer

  1. Orv, det lyder ellers også rart 🙂 Er der noget skønnere end hundehvalpe og babyer?

  1. Yes – i følge mastermind bag Bjørn Axen, så skal det. Men jeg vil nok ikke vælge et hvilket som helst produkt. Gerne dem uden silikone og med mest mulige naturlige ingredienser. Jeg er særligt glad for Maria Nila og så Bjørn Axen 🙂