Vores bryllupsinvitationer

Bryllupsinvitationer Danica Chloe
Bryllupsinvitationer Danica Chloe

Det har været en stor uge herhjemme på bryllupsfronten. Vi har nemlig både modtaget vores fine bryllupsinvitationer og så har jeg tilmed fundet min brudekjole i Illum. Helt impulsivt.

Jeg tog rulletrappen op og ude i horisonten var den der bare lige pludselig. Med 30 % rabat og smukkere end noget andet jeg har set.

Jeg havde jo egentlig købt den her, men den har været i pre-order rigtig længe, og de kan ikke garantere den når at komme, og i sidste ende er jeg faktisk også langt mere vild med den jeg købte i går.

Jeg skal nok lige få taget billeder af den til jer snarest og hvis I ikke kan vente, har jeg vist den frem på Instagram.

Bryllupsinvitationer Danica Chloe

Nå, men tilbage til det andet. Nemlig bryllupsinvitationer. Jeg troede aldrig det vil være så vigtigt for mig indtil jeg faldt over Minted, som en anden blogger anbefalede og selv havde brugt. Så blev det lige pludselig MEGET sjovt at finde de rette invitationer. Mulighederne var uendelige og det var rart endelig at finde et sted, der tog invitationer til et højere niveau.

Læs også:

Det her er verdens bedste selskabsgadget til et bryllup: Se hvorfor her

Jeg synes nemlig ofte danske sites har tendens til at lave lidt halvkedelige udgaver – i hvert fald de gængse steder, jeg er faldet over. Vi endte med at vælge denne variant hos Minted og designet går igen i takkekort og på vores brullypssite.

Bryllupsinvitationer Danica Chloe

Nu tænker flere af jer nok sikkert, at det bare er bryllupsinvitationer. Men jeg kan godt sige jer, at når først man skal planlægge et bryllup, bliver små detaljer virkelig hyggelige.

Jeg går ikke særlig meget op i at finde den rette location, band eller den store kjole. Men i forhold til bryllupsinvitationer, pynt og små detaljer, går jeg all in. Det er både nemmere at overskue og så er priserne slet ikke så høje.

Vi har nemlig hele tiden haft et meget lavt bryllupsbudget, da det er casual og vi bliver få mennesker. Heldigvis efterkom bryllupsinvitationerne det, da de faktisk ikke var særlig dyre i forhold til hvor meget vi gjorde ud af det. Man skal dog lige være opmærksom på told, da de trods alt bliver sendt fra USA.

Bryllupsinvitationer Danica Chloe

Hvad synes I om dem? Vi er gået efter et mintlook. Ikke af nogen særlig grund. Vi synes bare de var pæne og en blush farve bliver nemt meget feminim. Derudover har vi fået konvolutter med i et materiale, der har lidt vintage-feeling over sig. I

nden i konvolutterne kommer der til at være et mint papir med prikker tilsvarende invitationerne. Ikke af nogen grund udover det matcher og ser fint ud, når man åbner dem.

Vi har også fået trykt adresserne på forhånd, da vi ikke selv vil ødelægge invitationerne med vores håndskrift. Endvidere har vi fået vores eget bryllupssite, hvor gæsterne kan RSVP, se ønskeliste, finde adresser på rådhus og reception m.m.

Super praktisk og smart, og det kostede kun 35 dollars oveni for premium udgaven. Sidst men ikke mindst har vi allerede nu bestilt takkekort, så vi ikke skal til det senere. Jeg synes man skal sige tak til de gæster der kom, fordi de var med til at fejre den vigtige dag, og de skulle selvfølgelig matche de tidligere afsendte invitationer.

Et lidt langt indlæg om noget dejligt simpelt, hvor vi alle kan være med. Når de bliver sendt afsted, får jeg lidt mere ro på. Ikke mindst fordi kjolen også er på plads. Så mangler jeg kun nogle fine sko, mad til dagen, drikkevarer, pynt, kage, fotograf (som nok bare bliver familien selv) og hotelværelse til om aftenen. Mangler vi andet?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

15 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments