Alletiders øjeblik

Hjem IS
Annonce

Nyder I det lækre vejr i dag? Jeg har læst mig frem til, at det eftersigende fortsætter langt ude i fremtiden, hvilket giver anledning til at indtage en masse is. Heldige som vi er, har vi den seneste uge spist en helt masse lækre is.

Mange flere end vi plejer, da fryseren har været godt fyldt op med forskellige slags. I mandags tog jeg nemlig Sylvester under armen, hvorefter vi satte kurs mod Hjem-IS bilen, der frekventerer vores nabolag rigtig ofte. Heldigvis!

Netop fordi Sylvester er den ultimative iselsker, fik han lov at vælge hvilke vi skulle have med hjem. Jeg var virkelig dagens helt i skysovs og jeg er rimelig sikker på der lige røg lidt ekstra plusser ind på mor-kontoen efter en laaaang periode med trodsalder og frustrationer. Is redder altid dagen.

Hjem IS

Hjem IS

Sådan ser man ud, når man nyder en børnevaffelis

I anledning af Hjem-IS fylder 40 år, har de lavet en genial fødselsdagskonkurrence for alle jer Hjem-IS elskere ligesom som os, og som jeg VIRKELIG selv godt gad at vinde. Der er nemlig en fødselsdagsfest til en værdi af 25.000 kr. hos Bone’s på højkant, så man kan invitere venner & familie med til den ultimative fødselsdagsfejring.

Hver uge trækkes der endvidere lod om en andenpræmie, som er et gavekort på 2.000 kr. til Hjem-IS selv. Ikke en dårlig andenpræmie, hvis du spørger mig. Vi handlede for 300 kr. og fik et rimelig stort lager fyldt op.

Hjem IS

Man deltager ved at uploade en sjov & original hilsen til Hjem-IS lige HER. Det kan både være i form af en video, hvor man sender Hjem-IS en fødselsdagshilsen men det kan også være alt fra en børnetegning, til et digt eller bare et helt vildt dejligt fødselsdagsbillede.

Sylvester har selvfølgelig også delt sit bud på en fødselsdagshilsen til Hjem-IS. Det skulle selvfølgelig illustrere de mange is vi har spist derfra gennem tiden. Så med andre ord “thumbs-up” til gode is, den velkendte blå bil og mange flere år med Hjem-IS. For os der er vokset op med den skønne blå bil, er det helt nostalgisk at kunne videregive traditionen til den næste generation.

Jeg husker selv hvordan jeg løb ud, hver gang jeg hørte klokkerne ringe, og hvordan alle børn stod pænt i kø, så de hver især kunne vælge favorit isen Det er nærmest blevet en national tradition på tværs af aldersgrupper, køn og bydele. For hvem bliver ikke glad, når de hører klokkerne nærme sig? Jeg ved vi gør ?

Hjem IS

EKSTRA KONKURRENCE

Fordi I altid er så støttende og fordi jeg ved I sikkert elsker is lige så meget som os, vil jeg gerne udlodde 2 X 200 kr. gavekort I kan bruge I jeres lokale Hjem-IS bil.

 • I skal blot kommentere nedenfor, hvilken hilsen I vil sende til Hjem-IS i anledningen af de 40 år. Det kan være alt fra et minde I har med Hjem-IS til et højt hurra. Jeg finder to vindere næste søndag.

I samme omgang vil jeg anbefale jer at deltage i den store fødselsdagskonkurrence. Man kan indsende sit bud indtil den 26. maj og vinderne annonceres derefter på Facebook siden samt hos Hjem-is.dk.

Rigtig god søndag og lad os krydse fingre for det vejr vi oplever netop nu, er en indikation for hvordan resten af sommeren arter sig

Skriv en kommentar

 

15 kommentarer

 1. Min mor har aldrig købt is ved hjem-is før, men i weekenden hørte hun klokken i sommerhuset, og så satte hun ellers i løb efter den… Tak for et dejligt grin ?

 2. Jeg ville ønske tillykke og takke for mange gode stunder som barn. Jeg glæder mig til at videregive oplevelserne til mine egne børn. Der er noget nostalgisk over lyden af hjem is bilen.

 3. Jeg ville ønske Hjem-Is tillykke med fødselsdagen sammen med min allerbedste og ældste veninde, som jeg netop mødte ude på vejen ved Hjem-Is bilen da vi begge var 3 år. Siden den dag har vi godt nok spist mange is sammen, og planlægger mange flere i fremtiden 🙂

 4. Et stort tillykke med de 40 år! Mine forældre bor på landet, og jeg har virkelig nydt mange gode is gennem årene i deres have. Jeg er derfor glad for, at Hjemis stadig er tilgængeligt i tyndt befolkede områder – det er nemlig oftest der, en hurtig is i sommervarmen er aller mest kærkommen 😉

 5. Min hilsen i anledning af Hjem-Is’ 40 års fødselsdag, bliver en lille anekdote; I min familie har vi alle meget ens telefonnumre, da de så er nemmere at huske. Dog bliver det sværere at skelne numrene fra hinanden. Min mor var således inde for at tilmelde sig sms-reminder, så hun får en sms, når Hjem-Is er i nærheden. Hun er dog kommet til at tilføje mit telefonnummer i stedet, så jeg får en reminder hver gang isbilen er i nærheden. I Nørresundby. Jeg bor selv i Aarhus. Så et gavekort til Hjem-Is ville være godt, så jeg kan få stillet den is-lyst, der opstår, hver gang isbilen er i nærheden af min mor og ikke jeg selv.
  Tillykke med fødselsdagen, Hjem-Is!

 6. Jeg vil ønske stort tillykke og samtidig sige tak for de mange leveringer af isbåde til min mormor, da vi var mindre 🙂 De var et stort hit – og er det sikkert stadig 😉

 7. Mums, hvor lækkert!
  Jeg vil gerne ønske Hjem-IS et stort tillykke med fødselsdagen. Det er imponerende, at de har eksisteret i 40 år. Jeg mindes også, hvordan vi som børn løb rundt efter den blå bil i byen så snart, vi kunne høre klokkerne ringe – det var gode tider. 🙂

 8. Jeg vil selvfølgelig først og fremmest sige stort tillykke til Hjem-IS! Selvom jeg desværre aldrig måtte få is fra den blå bil som barn, har jeg alligevel et forhold til gode gamle Hjem-IS. I min barndoms villakvarter kom bilen tirsdag aften og når jeg hører den velkendte klokke bliver jeg altid mindet om lune sommeraftner med leg i haven, hvor der blev sendt lange misundelige blikke efter nabobørnene, der stod i kø ved bilen… Husker tydeligt glæden til min morfars 80 års fødselsdag, hvor der var islagkager fra Hjem-IS! 🙂

 9. Vil sende en video-hilsen, hvor min lille søn Toby smager sin aller første is !
  Det bliver så skægt at se, hvad han syntes om det – mon ikke han bliver elle-vild <3

  Tænker, at det bliver et stort øjeblik for os alle <3

  Kærligst
  /Mette

 10. Kom ud og leg, kom ud og leg, Hjem Is bilen er på Vennernes vej, kom ud og leg, kom ud og leg, Hjem Is bilen er på vej – tak for en af verdens bedste reklame-sange

 11. Jeg vil også bare ønske stort tillykke! Jeg voksede op på landet, så Hjem-Is-bilen kom aldrig ud til os. Men når min søster og jeg var på besøg hos mormor og morfar, fik vi tit lov til at få is derfra 🙂

 12. Tak til Hjem-Is for et så tydeligt varemærke – klokken og den blå bil, som vi alle kender. Og tak fordi de giver is til alle anledninger, lige fra varme sommerdage til dimissionsfester! 🙂