I denne uge skal jeg..

Coffee Table

Så gik der lige 2 dage uden blogging og dermed en forsinkelse af min favorit følgeton. Jeg har nemlig været sammen med Sylvester de seneste par dage, da vi har valgt at flytte ham til en ny børnehave tættere på hvor vi bor. Det betyder indkøring forfra, nye rutiner og en god portion tålmodighed. Jeg tror på det er det rette for ham selvom han var lidt ked af det den første dag. Men det tegner godt og vi er allerede så glade for stedet ? Seriøst, de har kænguruer?! Så er jeg solgt!

I denne uge skal jeg..

Køre Sylvester ind i børnehave, som beskrevet ovenfor. Det er en længere proces og vi kommer derfor til at bruge denne uge samt den kommende på det.

Købe blomster til vores stue. Jeg er særlig glad for blomsterhandleren overfor Magasin, da de både er billige og har et vildt fint udvalg.

Planlægge bryllup. Jeg er virkelig inde i en fase, hvor jeg gerne vil have styr på tingene. Jeg har endda lært at synes om det. I går gik det op for os, at vi faktisk skal vies i Botanisk Have. Det havde vi lige overset. Bryllupsinvitationerne skal også sendes afsted.

Bruge tid sammen med dem jeg holder af og reflektere lidt over mit ståsted lige nu. Det tror jeg er sundt i ny og næ, og det kommer ofte i bølger. Der skal bare ske noget..

Afprøve nogle nye plantebaserede opskrifter.

Dyrke alt det yoga jeg kan komme i nærheden af og derudover ud på nogle enkelte løbeture.

? Se nogle hyggelige film, jeg bliver i godt humør af.

Fortsætte med at sætte ting til salg på DBA. Det kører derud af med salget. Næste weekend skal jeg sælge ud til loppemarked, så jeg vil gerne af med alle de store ting inden, da man på loppemarked sjældent vil give ret meget for dyre ting 😉

Hvad mon I har af planer i denne uge? Eller måske skal jeg spørge, hvad I allerede har foretaget jer? 

Skriv en kommentar

 

1 kommentar