Bryllup: Om at finde vores bryllupskage

Bryllupskager

Århh, bryllupskagen ? Hvem elsker ikke en lækker kage? Lige på det her punkt vil jeg bare rigtig gerne kunne servere en drøm af en bryllupskage for vores gæster, der smager så godt at fuglene synger. At den tilmed er pæn at se på, er bare en ekstra bonus, men først og fremmest skal den smage skønt.

Jeg er ikke til de helt store marengskager eller overdådige bryllupsopstillinger. Primært fordi vi bliver under 30 mennesker og kagen slet ikke vil passe ind til omgivelserne, og så fordi jeg er til det simple look med personlige detaljer.

Jeg er lige nu i dialog med Sweet Valentine, som vi er så heldige skal lave vores kage og i morgen skal jeg forbi dem, så vi kan tale bund, fyld og ikke mindst look. Jeg er jo halv italiener og fordi min italienske familie faktisk kommer op til brylluppet, vil jeg gerne have den detalje med i kagen. Oprindeligt skulle brylluppet jo have stået i Rom, men grundet budget og jeg fik stress ved bare tanken, blev det ændret til København.

Hermed de inspirationsbilleder jeg har samlet i min bryllupsinspirationsmappe. Jeg håber virkelig på vi kan få en kage ala den i øverste venstre hjørne. Den er så meget os og jeg elsker det simple look kombineret med de italienske undertoner og endda tilmed lidt nordisk. Kagen må efter min mening gerne være lidt skæv og “naturlig”. Det er lidt charmerende.

Prikken over i’et er det guldskilt jeg har købt online, som også skal i kagen. Men det får I først at se efter den store dag, der nærmer sig med hastige skridt og begynder at fylde mere og mere ?

Hvad er I til af kager? Hvad endte I med selv og har I nogle personlige historier omkring bryllupskager og traditioner I vil dele?

Skriv en kommentar

 

5 kommentarer

 1. Jeg har det meget som dig mht. bryllupskage, gerne enkelt, selvom jeg siden da har forelsket mig i mange af La Glaces bryllupskager. Vores endte lidt i stil med den i nederste venstre hjørne – blot var smørcremen smurt næsten som den i øverste højre hjørne. Pynten var blomster, ligesom dem i min brudebuket (bla rosa nelliker, da man i august har svært ved at få pæoner – men nelliker synes jeg minder en anelse om pæoner blot i mini format), som var snoet op langs kagen. Vi var meget tilfredse. Den smagte helt fantastisk.

  1. Uhh La Glace er virkelig også godt men lidt over vores budget.

   Lyder virkelig som en fantastisk bryllupskage. Håber vores bliver halvt så god <3

 2. Min egen bryllupskage var den flade slags med bær omkring og så ellers samme fyld som bryllupskager traditionelt er lavet af – en anelse kedeligt måske, men jeg var jo også i fyrrerne da jeg blev gift sidste gang (2. gang;-)).
  Den midterste i nederste række tiltaler mig meget, da den bare er få fin og yndig at se på – det er næsten synd at spise den, ikke?

  1. Lyder slet ikke kedeligt. Heller den smager godt end at den ser godt ud.

   Jeg tror virkelig også jeg får svært ved at tage den første bid, når nu de er så flotte 🙂 Det er næsten synd at “ødelægge”.