Vandmelon pizza: Opskrift på en sund og simpel vandmelon pizza

Vandmelon pizza

vandmelon pizza

vandmelon pizza

For et par uger tilbage blev mit køkken omdannet til et rum for et større videoprojekt. Hvad der skulle ske kan jeg desværre ikke røbe endnu, men det bliver godt!

FÅ OGSÅ ALLE MINE ANDRE LÆKRE OG SUNDE OPSKRIFTER HER

Omdrejningspunktet var mad – den nemme lækre hverdagsmad, vi alle søger at lave i en travl hverdag. Det er her vandmelon kommer ind, for det er om nogen der perfekte ingrediens.

vandmelon pizza

vandmelon pizza

Mine nye multifunktionelle 3-i-1 skåle og fade fra ZONE kom hurtigt i brug. Først og fremmest fordi de er top pæne i de fine pastelfarver og så fordi de har så mange funktioner i én. Ofte har man nemlig gang i både skåle og fade, når maden skal laves, og det skaber en kæmpe opvask.


Opskrift på vandmelon pizza

Det er ikke tilfældet her, da skålene både kan bruges i forbindelse med tilberedning, servering og opbevaring. Når et produkt har flere funktioner er jeg solgt.

LÆS OGSÅ: FÅ OPSKRIFTEN PÅ VERDENS BEDSTE PITA PIZZA HER

Mest fordi vi ikke har uendelig med plads i vores køkken og så fordi jeg generelt er fortaler for produkter med flere funktioner – fra et forbrugsmæssigt perspektiv.

Zone PEILI

Generelt har ZONE virkelig fået en designmæssig overhaling den seneste tid. Det er altid en fornøjelse at følge et brand og deres udvikling gennem tiden. Denne her gang har de virkelig ramt plet med deres PEILI serie. Så meget de endda  har vundet red dot design award 2016.

I finder skålene HER bl.a.

Opskriften kan jeg desværre ikke tag æren for. Det er nemlig Emma Martinys vandmelon kreation fra den helt nye kogebog – Herlig & Ærlig Mad. Det smagte SÅ godt og er den perfekte sommerret baseret på vandmelon, hvis du spørger. Ikke mindst dejligt simpelt!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments