I denne uge skal jeg

Opskrift Mandel latte

Jeg sidder lige nu plantet i sofaen halvt udmattet efter en lang dag, der har budt på en stresset arbejdsdag, en ansigtsbehandling hos Anne Q, en træt dreng, der bare var på tværs efterfulgt af 1,5 times vinyasa yoga. Bum! Så var den mandag skudt i gang.

Jeg har endvidere netop fortæret aftensmaden (linsepasta med plantebaseret kødsovs – tak skat) til et afsnit af Kendra On Top, og derfor tænkte jeg netop nu var det perfekte tidspunkt at dele ugens planer med jer ? Endvidere er jeg for engangs skyld i god tid, så I ikke får indlægget en dag for sent. Hurra!

I denne uge skal jeg nemlig..

Have en kinesisk cupping behandling. Nu ved jeg ikke hvor mange af jer, der kender til cupping, men jeg har været godt og vel besat lige siden jeg læste det her indlæg hos min favorit blogger of all time. Jeg fandt tilbudet via Downtown for nogle uger tilbage og hvis jeg er tilfreds, skal jeg også  have booket tid til en rygbehandling.

Forbi Mildh Beauty Press til deres pressedag.

Mødes med det sted, der både skal tage billeder og filme vores kommende bryllup om præcis 2 måneder. Det er SÅ spændende og jeg er ellevild over vi også får en sammenklippet bryllupsvideo fra dagen ?

Apropos bryllup skal jeg vidst lige forstå der kun er 2 måneder til den store dag. Det fatter man jo ikke. Jeg er ikke så stresset igen, da hele brylluppet er så casual.

Forbi Undo It for at få laserbehandlet min teenage tatovering. IGEN! Jeg har været igang i snart 2,5 år og den irriterende sommerfugl kan stadigvæk ses lidt. Jeg glæder mig virkelig ikke, men heldigvis er det kun hver 5 måned fra nu af.

Fejre at en kær kollega er blevet færdiguddannet med lørdagshygge i Fælledparken. Hurra!

Sidst men ikke mindst skal jeg afslutte ugen med en hård yogatime. Grundet Rasmus’ skoletider lige p.t., er der ikke tid til yoga, så det er et absolut minimum i forhold til normalt. Jeg er lettere utilfreds.

Tage store beslutninger…

Hvad mon I har på ugens agenda?

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

 1. Hej søde Danica 🙂
  Kinesisk cupping kan virkelig anbefales. Jeg har op til og efter marathonet fået en del af den slags på mine ben og så i kombination med massage. Der er virkelig effektivt 🙂 så glæd dig.
  Ha en skøn dag
  Kh Tine

  1. Hvor spændende! 🙂 Håber jeg er så heldig at opnå samme gode resultater som dig.

   Håber du ellers har det rigtig godt :-*

 2. Hej Danica! Hvad giver du pr. gang for at få fjernet din tatovering? Og hvor får du det lavet henne? 🙂
  Knus

  1. Hej Mille

   Jeg får det gjort hos Undo-it.dk i København, men jeg ved de ligger rundt omkring i hele landet. De er VIRKELIG dygtige 🙂 Jeg har betalt en engangspris frem for per gang, da det bedre kan betale sig økonomisk. Man jo aldrig hvor svært det er at fjerne en tatovering. Min vil allerede have været langt dyrere nu, hvis jeg havde betalt per gang.

   Jeg betalte i sin tid. 5.500 kr. som engangspris, hvor jeg afdragede i 12 måneder.

   Kh Danica

   1. Av av, det lyder dyrt for min SU – jeg har nemlig en tatovering som jeg fortryder big time. Vil tatoveringen blive fjernet helt, eller vil man stadig kunne ane den efter man er helt færdig?
    Knus

    1. Det er meget dyrt at få fjernet dem igen – langt dyrere end at få dem. Derfor skal jeg heller aldrig have flere. Man ved jo aldrig om man fortryder det 🙂 Hvis den bare er sort, bliver de fjernet helt men hvis man er uheldig at der er farver i, som i min, kan man aldrig være sikker på det hele skal fjernes. Den blå farve er værst.