Nogle gange får jeg lyst til at stikke af..

Comwell Aarhus

Comwell Aarhus

Ikke på sådan en forevigt måde men bare lige nogle uger, og det er det jeg har i planerne fra fredag af. Aldrig har en tur til Aarhus virket mere tiltalende og luksuriøst. Selvom det er en kort rejse derover, gør vi alt for det bliver så ferieagtigt som muligt. En rigtig staycation vil jeg nogle kalde det.

I år skulle eftersigende være året, hvor danskerne bliver hjemme, til trods for vejret, og jeg forstår dem godt! Vi bor jo i et rimeligt lækkert land fyldt med gode oplevelser og dem har jeg tænkt mig at gøre brug af!

Comwell Aarhus

Comwell Aarhus

Vores staycation topper med et besøg på Comwell Aarhus, hvor vi har booket hele 3 overnatninger. Vi gjorde præcis det samme sidste sommer, da de altid kører med vildt gode sommerpriser.

Udover at vågne op hver dag med udsigt over Aarhus, har jeg planer om at spise mig stopmæt i den bedste morgenmad samt drikke et hav af tag-selv-kaffe fra deres lækre to-go kaffeområde. Måske der endda bliver tid til en omgang par-træning og så har vi også planlagt en  3-retters middag i restauranten en af dagene.

Comwell Aarhus

Comwell Aarhus

Vi stikker af fra hverdagen og glemmer for en stund arbejde, hverdagspligter, bryllupsplanlægning og praktiske gøremål. Det synes jeg vi har fortjent og generelt prioriterer vi sådanne pauser i høj grad. Herigennem sørger vi for at samle overskud ind til de tider hvor vi har ekstra meget brug for det. Jeg kan ikke være den eneste der suger alt lys, energi og afslapning til mig mens det er muligt?

Hvad har I planlagt den kommende sommer?

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

  1. Aarhus er bare en rigtig skøn by – håber, at i får en dejlig ferie.

    Jeg har lige to arbejdsdage mere, og så venter 3 ugers ferie forude, hvoraf vi skal tilbringe godt halvdelen ved Garda søen. Det bliver et glædeligt gensyn.