Bryllupskage København: Se vores Bryllupskage HER

Bryllupskage København

Bryllupskage København

Bryllupskagen var en gave fra Sweet Valentine


Kan vi lige bruge to minutter på at tale om bryllupskagen? Den var nemlig SÅ fantastisk, at den fortjener sit helt eget indlæg.


LÆS OGSÅ: SÅ MEGET KOSTEDE VORES FANTASTISKE BRYLLUP


Som I måske læste i det her bryllupskage indlæg, havde vi en ide om hvordan kagen gerne måtte se ud. Men jeg havde alligevel ikke turde håbe på så godt er resultat som vi endte ud med.

Bryllupskage København

Bryllupskage København

Bryllupskage København: Jeg kan huske jeg syntes det var en jungle at finde det rette sted til at stå for vores kage. Men så lige pludselig stod jeg til et event i Munthe butikken, hvor Sweet Valentine havde sat en lav-din-egen-hindbærsnitte stand op.

Siden den oplevelse var jeg ikke i tvivl om hvem, der skulle have æren af at lave kagen. De kan nemlig noget helt unikt, når det kommer til kager. Derfor turde jeg også stole på de netop kunne udføre opgaven til UG.


Bryllupskage København: Bryllupskage fra Sweet Valentine

Indholdsmæssigt gik vi også en lidt alternativ retning. Det var enormt vigtigt for os, at kagen ikke var tør og at den indeholdte flere af de ting vi elsker allermest.

Således var bunden lavet af brownie fremfor traditionel kagebund. Det fungerede fantastisk, da kagen derved blev svampet og let knasende. Derudover havde vi valgt vaniljemouse, chokoladestykker samt friske solbær.

Bryllupskage København

Bryllupskage København

Bryllupskage København: Vi havde selvfølgelig også nogle tanker i forhold til looket. Den måtte gerne have lidt italienske vibes i forhold til min familie, der var kommet hele vejen og det synes jeg den havde.

Især med de fine lavendelgrene Den var SÅ smuk! Guldskiltet havde jeg fundet online til ingen penge. I kan købe det HER.

Bryllupskage København

Jeg lyver ikke, når jeg siger, at gæsterne alle roste den til skyerne og sagde det var noget nær det bedste de nogensinde havde smagt.

Heldigvis var der tilmed en masse kage i overskud, så vi kunne nyde den over flere dage. I dag har jeg taget de sidste rester med på arbejde og Rasmus deler ud til sine studiekammerater, så vi ikke ender med at tage 3 kg. ren kage på 😉

Bryllupskage København

Nogle af jer er måske stødt på Sweet Valentine butikken i Torvehallerne. Her kan man købe kager til enhver anledning samt ikke mindst prøvesmage bryllupskagerne på udvalgte datoer. Husk at følge med på deres Facebook side samt deres website, hvor I kan læse meget nærmere om de mange muligheder man har faktisk har.

Orv, jeg glæder mig til at dele meget mere fra brylluppet. Det gibber helt i mig for at dele detaljerne fra den store dag. Jo mere jeg får skrevet ned, des mere kommer det hele tilbage. Det er jo en fantastisk ting. Jeg har virkelig tidligere undervurderet hvor fantastisk et bryllup kan være.

God tirsdag søde mennesker!

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

 1. Den ser så lækker ud <3 Jeg tænker 'Pinterest kage' når jeg ser den – og det er virkelig positivt ment! Det er sådan en kage, jeg ville hente ned i min inspirationsmappe hvis jeg skulle giftes (igen) 🙂

  1. Mange tak <3 Man kan nok godt se jeg er lige lovlig inspireret af Pinterest på den front, men jeg elsker bare den type kager 🙂

 2. Hej sødeste Danica,
  Dit indlæg om bryllupskagen har bestemt ikke levet forgæves, for jeg står netop nu og skal til og bestille kage til mit eget bryllup, og jeg ønsker mig præcis den kage I fik – udseendemæssigst i hvert fald 🙂
  Jeg har skrevet en mail til Sweet Valentine, og rent faktisk vedhæftet billedet af din kage. Fik en mail tilbage hvor de forklarede at kagebundene er stakket ovenpå hinanden, og ikke står på stativ, hvilket gør det dyrere.. nå, nok om det!
  Jeg vil faktisk bare høre, hvor mange personer jeres kage var blevet lavet til? Så har jeg lidt en fornemmelse af, hvor stor/lille vores skal være 🙂
  Og i øvrigt, det hvide creme udenpå – hvad er det? Noget frosting af en art? Var det marcipan indenunder? Åh gud, alle de spørgsmål, hehe 😉
  Mange knus fra Christina

  1. Dejligt det stadigvæk kan bruges ❤️ Det er rigtigt at kagebundene er stakket ovenpå hinanden. Ellers tror jeg ikke du kan få det præcise udseende. Det er lidt dyrere, men hellere du bliver helt tilfreds.

   Vores var til 30 personer, men der var til MANGE flere. Jeg tror nærmest vi havde 40 % af kagen tilbage efter festen, så der er mere end rigeligt. Det synes jeg bare er fedt, at de laver så meget kage, at man aldrig kommer til at mangle.

   Århh, det hedder noget specielt. Kan ikke huske det helt, men det var nærmest et sukkerlag. Marcipan vil give et mere pænt/poleret udseende, men det her giver det rustikke. Det smagte vildt godt! Sweet Valentine ved dog præcis, hvad det var. Jeg kan i hvert fald anbefale kombinationen 😋

   1. Tusind tak for svar Danica, det er bare så brugbart, for er virkelig på udebane med alt det bryllupshalløj her 🙂
    Vi bliver ca. 33 Pers, og havde egentlig tænkt mig at bestille kagen, så det passede med 40 pers, da jeg gerne vil have der bliver noget tilbage, så det kan fryses til 1.års bryllupsdagen. Men jeg kan da godt se, at jeg skal revurdere lidt, når du skriver jeres kage var til 30 pers, og at I havde MEGET kage tilbage.

    Med hensyn til cremen, så er der noget der hedder royal icing og floffy skum.. måske det er én af de varianter der er kommet udenpå jeres kage. Jeg går i hvert fald efter det rustikke look, så du har nok ret i, at marcipanen vil gøre den mere blank og pæn.
    Jeg går 100% efter jeres kages udseende, så håber Sweet Valentine kan kreere den samme kage til mig, selvom smagen måske bliver en anden 🙂

    1. Dejligt du kunne bruge det. Det er så spændende for jer!

     Jeg vil nok tage chancen og bestille til 30 personer. Det er alligevel de færreste, der spiser MEGET kage og der var virkelig meget i overskud.

     Jeg er rimelig sikker på det var det, der hedder icing. Det mindes jeg hun kaldte det. Det var i hvert fald ikke floffy skum. De er super dygtige, så de kan sagtens lave præcis dét du ønsker. Både med smag og udseende. Det er den bedste bryllupskage, jeg nogensinde har smagt 😋

     Send endelig et billede efterfølgende, så jeg kan se den ❤️