Bryllupsrejsen

Portugal

Annonce

Vi bliver lige i bryllupsgenren, da vi lever i en lille kærlighedsbobbel for tiden. Bær over med mig. I den forbindelse bruger vi rigtig meget tid på at tænke i bryllupsrejse destinationer, for sådan én vil vi selvfølgelig gerne på. Vi har taget fri i en uge i slut oktober og mangler kun at finde den perfekte destination. Men hvor mon vi skal tage hen?

Vi er utrolige prisbevidste, præcis ligesom vi var i henhold til vores bryllup, og bruger derfor lang tid på at jagte de gode tilbud. Derfor var jeg heller ikke sen til at takke ja til at teste Nustay af, da de om nogen er indbegrebet af luksusrejser til gode priser.


Inspiration til din kommende bryllupsrejse

Nustay bygger på en intelligent algoritme, der sørger for vi bliver matchet med vores drømmehoteller. Alt sammen baseret på tidligere data fra din computer og det fungerer overraskende godt. Når man har søgt sine drømmehoteller frem, kommer det rigtig spændende. Du har nemlig nu 2 timer til at afgøre om nogle af de viste tilbud er interessante og ellers forsvinder de igen for good.

Vi drømmer om Algarve kysten i Portugal, da ingen af os har besøgt det portugisiske og gerne både vil have adgang til et luksusresort men også have muligheden for at tage bilen og drage på oplevelser langs den 150 km lange kyst. Hvad med Sylvester tænker I mon? Han skal selvfølgelig med ?

Nustay kan holde priserne så lave, da gæsterne matches med hotellet. Man kan nærmest kalde det Tinder for de rejselystne, hvor man på kort tid bliver præsenteret for de allerbedste muligheder til markedets bedste priser. Det bliver vitterlig ikke nemmere. Man signer sig blot op på forsiden via Facebook, kigger på de fantastiske hotelmuligheder og kan afslutningsvis booke drømmestedet. Men husk at tilbuddet forsvinder efter nogle timer igen, så det er en god ide at være hurtig på tasterne.

Happy travel seeking & bon voyage.

Skriv en kommentar

 

5 kommentarer

 1. Det lyder dejligt med en luksus bryllupsrejse til en fornuftig penge.
  Portugal er super, har været der flere gane.
  Der findes ophold på gamle slotte, Herregårde, Klostre med mere. Det er ikke så dyrt endda og der findes virkeligt lækre steder til dette i Portugal.
  Rigtig god jagt 🙂

  1. Præcis. Når man kan få luksus til gode penge, er det med at slå til 🙂

   Orv, Portugal lyder som den perfekte destination. Vi er 95 % afklaret med det bliver det.

 2. Hej Danica.

  Vi var i nord Portugal i sommers, både i Porto og en del inde i Douro dalen og Paiva.
  Det er virkelig smukt, fascinerende og historisk.
  Det er både muligt at finde meget billige steder, men også det mere luksuøse.
  Min oplevelse er, at Portugal generelt er ret billigt, specielt inde i landet og de er meget gæstfrie og søde.

  1. Hvor skønt! Det er lige noget for os. Især at man også har mulighed for at tage på ture og dykke ned i det historiske. Jeg er overbevist nu 🙂