Newlyweds

Rasmus & Danica's bryllup 13-08-2016-0839

Billedet er taget af Custom Weddings

9 dage gik der før jeg havde tid til bloggen. Der er jo nemlig sket det at vi i mellemtiden er blevet gift!!! Det er den vildeste følelse og dagen forløb perfekt.


Nygifte og lykkeligere end nogensinde før

Jeg begriber stadigvæk ikke hvor hurtig tiden fløj afsted og vil ønske jeg kunne gennemleve bare 5 sekunder igen. Jeg sagde på et tidspunkt til Rasmus, at det føltes som om vi så det hele udefra. At man var statist til sit eget bryllup. En utrolig mærkelig men smuk oplevelse. Hvert øjeblik blev gemt i hukommelsen og bliver aldrig glemt.

Vi skal lige nyde den nye titel lidt endnu og forsøge at huske hver eneste sekund, så jeg også kan dele det med jer. En del af jer fulgte med på Snapchat (@danica_chloe) og Instagram, hvor jeg delte lidt på dagen. Og ellers kommer der også meget mere på bloggen om vores lidt alternative tilgang til det klassiske bryllup. Det var lige i vores ånd og vi stornød dagen.

Jeg håber I glæder jer til at se med bag facaden, når jeg viser bryllupskagen, oppyntning, kjole, hår/make-up, bryllupsbilleder, mad, cocktails og sjove indslag frem. Tak fordi I altid er så støttende og gider følge med i vores hverdag.

Skriv en kommentar

 

10 kommentarer

  1. Åh kan da slet ikke vente med at se din fine kjole – flot ryg den har.
    Et stort tillykke med jeres bryllup❤️

    1. Mange tak <3

      Den er faktisk allerede på Instagram, hvis du har det? Og ellers kommer den på bloggen meget snart 🙂

  2. Kæmpe stort tillykke! Det var så dejligt at følge med på de sociale medier. Glæder mig til at høre om dagen. Din kjole er i øvrigt enormt smuk 🙂

  3. Stort tillykke! 🙂 Hvor ser I lækre ud. Jeg glæder mig så meget til at se og læse mere og måske samle lidt inspiration til mit eget bryllup 🙂