Første måned som nygifte

Bryllupsfotograf i København og hvem vi valgte…

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf København: I dag er det præcis en måned siden vi blev gift. Det forstår man jo ikke helt. Tiden flyver virkelig afsted. I går eftermiddags tikkede der dog en virkelig dejlig mail ind i indbakken. Vores bryllupsbilleder var nemlig klar. Billederne man har ventet på så længe er her lige pludselig, og hvad bedre end at fejre 1 månedsdagen med en masse mindeværdige bryllupsbilleder?


Bryllupsfotograf København og bryllupsbilleder fra Customweddings

Vi havde i anledning af den store dag teamet op med Customweddings, der udfyldte alle de behov vi havde. Udover at tage nogle ualmindelig fine & stemningsfyldte bryllupsbilleder, laver de også bryllupsvideoer. Den får vi tilsendt i slutningen af den her uge og jeg kan slet ikke vente til at gennemleve dagen på ny.

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf København

Udover en bryllupsfotograf København vil jeg anbefale ALLE at få en videograf på til bryllupper. Det giver bare noget helt andet end bryllupsbilleder og du har til evig tid mulighed for at mindes dagen præcis som den var.


LÆS OGSÅ: Alle de andre inspirerende bryllupsindlæg.


Hvis du allerede nu er ved at planlægge et bryllup eller drømmer om at få videodokumenteret dit bryllup på professionel vis, vil jeg anbefale dig at tage et møde med de udvalgte.

Det gjorde jeg, da jeg vil være helt sikker på datoen var fri og så vi kunne tale stemning og ønsker. I kan booke tid hos de søde & kompetente konsulenter HER.

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf København

Jeg har i blogindlægget valgt et udsnit af billeder fra selve vielsen i Botanisk Have, via bryllupsfotograf København, og vil senere også dele billeder fra de forskellige locations samt festen på Islands Brygge. Jeg håber I er klar til en trip down memory lane. Århh, hvis bare man kunne gennemleve dagen igen & igen.


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

3 kommentarer

  1. I ser så glade og smukke ud! Wauw.
    Tusinde tak for tippet om en videofotograf. Det vil jeg bestemt huske på til den dag, min kæreste og jeg skal giftes (: Jeg glæder mig utrolig meget til at se jeres bryllupsvideo (: