Første dag som professionel fuldtidsblogger

Skrivebord Danica Chloe

Først og fremmest – tak for den fine velkomst i går. Sikke en god start på et helt nyt kapitel. Jeg sidder lige nu på mit hjemmekontor, mens jeg prøver at finde hoved og hale i mit nye arbejdsliv. Dyb indånding!

Det kan set udefra virke utroligt “nemt” og hyggeligt, når man går selvstændig med sin blog. Således har jeg allerede fået kommentarer som; “Ej, så har du bare fri hver dag” og “Det bliver ren luksus – hvor er du heldig“.

Jeg tror ikke det bunder i spydigheder men derimod uvidenhed, hvilket er helt forståeligt. Der hersker jo en vis nysgerrighed og mystik omkring blogmediet, som jeg gerne vil være med til at åbne op for.


FIND GØR-DET-SELV GUIDEN TIL MIT SKRIVEBORD TIL KUN 300 KR. HER


Personligt er jeg helt vildt nervøs og har de vildeste humørsvingninger. Bare spørg min mand. Jeg skal bruge min nye hverdag på at finde ud af om jeg har taget verdens bedste beslutning eller verdens dummeste. Det vil tiden vise og selvom processen er lærerig ligegyldigt hvordan det ender ud, ændrer det ikke på, at det er det mest nervepirrende jeg nogensinde har kastet mig ud i.

Skrivebord Danica Chloe

Man siger farvel til stabil indkomst, kolleger i traditionel forstand, sikkerhedsnet, løn under sygdom, fri i weekender og 9-16 tider. Det er noget jeg har været vant til i så lang tid, at jeg sikkert langt hen ad vejen har taget det for givet. Det ændrer dog ikke på, at min mavefornemmelse fortæller mig jeg skal udfordres lidt og det bliver man som oftest først, når man træder udenfor linjerne.

Så her sidder jeg nu. Uvidende om hvad fremtiden bringer og om jeg overhovedet kan mestre disciplinen. Vi kan hurtigt blive enige om det ikke bliver nemt at tjene pengene. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er inspireret af de mange dygtige danske influenter, men kan jeg selv løfte opgaven? Det finder vi ud af.

Jeg tror på det, men ved også jeg står overfor en proces, hvor jeg skal lære mediet og mig selv at kende på ny. Jeg kommer helt sikkert til at lave fejl, strukturere min tid forkert og tvivle på mig selv undervejs. Regnskaber og moms skræmmer mig helt vildt og jeg mangler stadigvæk at få styr på det sidste.

Skrivebord Danica Chloe

Til gengæld har kloge hoveder fortalt mig, jeg blot skal tage det en dag ad gangen og nyde forløbet. Så kommer resten af sig selv. Fra at være nervøs og ny i gamet til at blive en professionel forretningskvinde. Det er missionen. Selvfølgelig har jeg allerede flere målsætninger for bloggen & mine andre kanaler, som jeg vil kæmpe benhårdt for at nå. Hvis I er interesseret, vil jeg også rigtig gerne dele dem med jer. Det er trods alt mere motiverende, når man har folk med på sidelinjen.

Med ønsket om en dejlig mandag trods regn og blæst. Jeg vender tilbage senere i dag med et indlæg om gode mandagsnyheder ♥

Skriv en kommentar

 

11 kommentarer

 1. Så længe du tror på det, gør vi andre også <3 Glæder mig til at følge med.

  Et ønskeindlæg herfra kunne være fine – og ikke vanvittig dyre! – notesbøger… Synes det er så svært at finde.

  1. Tak Trine 🙂

   Sikke en god ide! Det ryger straks ned i min budgetvenlige notesbog fra svenske Lagerhaus 😀

 2. Stort tillykke med dit ‘nye’ job <3 Det er så sejt, at du kaster dig ud i det. Og så må jeg altså sige, at din blog er så fin og inspirerende. Dit layout er et af de flotteste i blogland netop nu! <3

  1. Tusinde tak 🙂

   Og det varmer med blogdesignet. Jeg var jo utrolig glad for mit gamle, så jeg har brugt mange timer på at få det til at se godt ud herinde. På det punkt er jeg irriterende perfektionistisk 🙂

   1. Må jeg spørge hvordan du laver de der ‘faktabokse’ i dine indlæg – som her med info om skrivebordet inkl. link? Er det noget du selv har designet, eller findes det i layoutet? 🙂

    1. Ja, selvfølgelig 🙂

     Teksten er en overskrift 4 og så har jeg bare indsat en bar over og under overskriften. Det er en del af kontrolpanelet, når man skriver indlæg.

 3. Hvor er det modigt og sejt af dig! Som almindelig lønmodtager med arbejde ude hver dag virker det som drømmen at være selvstændig og selv kunne bestemme. Men som du skriver er det meget mere! Havde slet ikke tænkt det med løn under sygdom :/

  1. Det er en drøm men også en drøm fyldt med bekymringer 🙂 Men jeg håber og tror på det nok skal gå.