Min sundhed

min-sundhed

^^Læs mit sundhedsinterview lige HER


Yoga, plantebaseret kost, reflektioner, lystbetonet, familieliv og at være til stede i nuet. Alle ord, jeg vil definere som en stor del af min sundhed. Alligevel er sundhed ikke et begreb jeg tænker over i det daglige. Tværtimod er det så indgroet en del af mit liv, at jeg slet ikke gør mig nogle tanker herom.

Det er nu meget rart at være forbi de forvirrende 20’ere, hvor man ofte jagter et uopnåeligt ideal og famler i blinde.

Hvis nu du gerne vil læse mere om min sundhedsrejse og hvordan den har udviklet sig gennem årene, vil jeg anbefale jer at læse et interview med mig ovre hos Maya Droem. Personligt elsker jeg at læse om andres syn på sundhed og hvordan de griber det an. Jeg er dog langt fra perfekt, men jeg har det til gengæld helt fint med det ♥

God læselyst og ha’ en dejlig søndag aften.

Skriv en kommentar