Postkort fra Portugal

Portugal Algarve

Ohh my. Jeg troede faktisk ikke jeg vil opdatere bloggen med dugfriske billeder fra Portugal, da jeg havde bestemt mig for at den her tur skulle være i laveste gear. Jeg er trods alt på kærlighedsferie med mine to yndlings mænd og al min energi skal gerne være dér, hvor det virkelig betyder noget.

Portugal Algarve

Portugal Algarve

Portugal Algarve

MEN lige i går stod det ned i tykke stråler (har vi mon taget Danmark med herned?) og det gav anledning til lidt indendørstid med computeren. Hvad bedre end at vise lidt snapshots fra det sydlige europa?

Til de af jer, der ikke har læst det her indlæg endnu, så er vi p.t. i Portugal. Nærmere bestemt Algarvekysten, i anledning af vores bryllupsrejse. Sylvester er med, så det er mere familieferie end decideret honeymoon, men det er også helt okay ♥


Se mine andre rejseguides og travel updates lige her

Vi har været her i nogle dage nu og nyder den nærmest sovende stemning i en lille by, Praia da Luz, med kun 1.000 indbyggere. Vi er her uden for højsæsonen, så der er virkelig få mennesker hernede.

Vi undrede os dog lidt over spøgelsesbytilstanden de første dage og fandt senere ud af, at byen har været hårdt ramt på turismen siden 2007, da det var netop her Madeleine McCann blev kidnappet. Sørgeligt! Men det betyder også det ikke er det fortrukne sted for Britter længere, og den her by er altså kendt som Little Britain.

Det har ikke været nemt for Praia da Luz de seneste år og de vil helst ikke mindes den forfærdelig aften i maj 2007. Andre der kan huske det fra dengang? Det er på mange måder en historie man altid vil undre sig over, for hvordan kan en lille pige forsvinde ud af det blå uden at nogen har set noget?

Portugal Algarve

Portugal Algarve

Nu er det ikke fordi det skal handle om den sørgelig historie, for byen er virkelig en tidslomme i et af de smukkeste lande, jeg nogensinde har besøgt. Portugal er alt hvad jeg har drømt om og mere til.

Faktisk har netop Portugal været på min bucket list i flere år, og derfor kan jeg med stor tilfredshed krydse det af nu, selvom jeg slet ikke er færdig med at udforske landet. Vi taler allerede om en storbyferie til Lissabon næste år. Folk er bare så venlige hernede og det er utroligt billigt at spise ude/leve her sammenlignet med  eksempelvis Spanien og Italien.

Portugal Algarve

I forgårs var vi endda på en lille sightseeing tour. Vi har lejet en skøn bil, da stedet kræver man kan køre lidt rundt, og således besøgte vi nummer ét attraktion her i Algarve. Nemlig Ponta Da Piedada. Det er sted, der tager pusten fra de fleste, hvor du glemmer tid og sted.

Her er så forbandet smukt, råt og naturligt. Fokus er kun ét sted og det er at være til stede i nuet. Sylvester ELSKEDE det! Det gjorde vi alle. Hvis ikke du allerede har tilføjet dét sted på din bucket list, så gør det omgående.

Portugal Algarve

Portugal Algarve

Efter at være fuldstændig blæst bagover, kørte vi videre mod Camillo Beach. Generelt flyder Algarve over med sindsyge strande og klippesatser. Der er så mange du slet ikke kan nå dem alle. Her fik vi soppet i vandet, nydt en is, hvorefter vi drog mod Lagos, der er den tætteste by på hvor vi bor.

Den er betydeligt større og har flere spisesteder end Praia da Luz. Via Yelp fandt vi frem til en lokal restaurant med lokale retter, og kaffen blev nydt på en lille nyåbnet britisk kaffeshop, mens det tordnede og regnede udenfor.

Portugal kan noget helt specielt og jeg glæder mig til at dele alle vores rejsetips til Algarve, når vi kommer hjem igen. Husk forresten at følge med på Instagram og Snapchat (danica_chloe), hvor jeg er utrolig aktiv.

Ha’ den dejligste onsdag med dem I holder af ♥

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments