Slowjuice Copenhagen erfaringer: Sådan gik min Juicecleanse

Slowjuice Copenhagen og mine erfaringer..

Slowjuice Copenhagen

Juicecleansen var sponsoreret af Slowjuice Copenhagen


Så er jeg klar med en status på min 3 dages juicecleanse, som jeg var på tre dage henover sidste uge via Slowjuice Copenhagen. Jeg havde strategisk placeret det i hverdagene denne gang, og det var klogt gjort.

Oveni det var jeg på daværende tidspunkt allerede gået selvstændig med egen virksomhed, hvilket betød jeg arbejdede hjemmefra. Det hjalp selvfølgelig også på processen.

Slowjuice Copenhagen

Hvordan foregår det?

Man henter sine juices hos Slowjuice Copenhagen dagen forinden, så man er klar til at starte op om morgenen. Det er helt vildt rart, at man kan hente det hele på én gang i deres forretning og ikke skal tænke logistik ind alle dage. Det prøvede jeg sidste gang, hvor man skulle hente dem hver morgen, og det var vitterlig det sidste man kunne overskue.


Mine erfaringer med en juicekur hos Slowjuice Copenhagen

Man har 6 forskellige juice, der skal drikkes hver dag. Derudover får man en kokosvand med til hver dag, en økologisk citron, Pukka tebreve samt en rawbar, som man må spise første dag efter juicecleansen er ovre.

Jeg havde valgt en 3 dages Original Cleanse, men man kan også vælge at køre det i 2 dage eller 1 dag. Personligt føler jeg mest for de 3 dage slowjuice, da jeg gerne vil give min fordøjelse en god pause. Der er både 1 eller 2 dage lige lidt for kort tid til mig.

Slowjuice Copenhagen

Sådan forløber en dag med Slowjuice Copenhagen

Man starter hver morgen med et stort glas vand med friskpresset citronsaft fra den medfølgende citron. En halv time efter drikker du hampedrikken bestående af hampefrø, dadler, himalayasalt og vand.

Dette ritual skal du starte hver morgen med, da det giver din krop de bedste forudsætninger for en god start samt optagelse af vitaminer og mineraler. Resten af dagen bestemmer man selv hvilken rækkefølge juicene drikkes i, men jeg foretrak det i den rækkefølge som de står på billlederne.

Rødbedejuicen er desuden god at drikke inden fysisk aktivitet. Jeg havde en vinyasa yogatime om onsdagen og havde koordineret det, så jeg drak rødbedejuicen lige inden.

Slow Juice Copenhagen

De forskellige juicevarianter i Slowjuice Copenhagen

Juicecleansen indeholder tre forskellige slags juices, en kokosvand og en hampedrik. De er som følger:

 • Gulerod Havtorn, der indeholder gulerod, æble, citron, havtorn og gurkemeje.
 • Rødbede Ingefær, der indeholder rødbede, æble, citron og ingefær.
 • Spinat Mynte, der indeholder spinat, agurk, æble, kiwi og mynte.
 • Hampedrik, der indeholder hempfrø, dadler, himalayasalt og vand

Der var vitterlig ikke en juice, jeg ikke fandt god. De var alle friske, velsmagende og varierende. Det er et kæmpe plus for mig, der var lidt nervøs for at køre træt i det. Favoritten var nok rødbede ingefær, men det er også den variant vi slowjuicer mest herhjemme.

Pris for Slowjuice Copenhagen

Et 3 dages forløb står til 999 kr. Nu har jeg selvfølgelig modtaget min til test, hvorfor det er lidt sværere at vurdere prisniveauet, men jeg synes personligt ikke det er specielt dyrt for tre dage, hvor man ikke skal tænke på andet mad.

Derudover er der så mange fordele forbundet med forløbet, efter min mening, at det i sig selv er en kæmpe gevinst. Jeg ved ikke om min krop reagerer ekstra godt på de her forløb et par gange om året, men jeg er i hvert fald blevet hooked.

Slow Juice Copenhagen

Fordele og ulemper

De største fordele er helt klart at man får renset ud, giver fordøjelsen en pause samt giver kroppen et næringsboost. På et mere psykologisk niveau, som er dér jeg synes det bliver rigtig interessant, sætter det vaner og kost i perspektiv.

Vi har så mange mønstre vi gentager konstant og ofte endda uden at vide hvorfor. Personligt har jeg ikke drukket kaffe siden dagen før min cleanse og det er snart 2 uger siden. Jeg forsøgte mig ellers med en kop dagen efter, men havde slet ikke lyst. Og nu er det ikke fordi der er noget galt med kaffe, men for mig har kaffe altid været en vane, jeg har forbundet med hygge fremfor smagen.

Jeg har fundet ud af jeg ikke altid reagerer godt på koffein, hvorfor jeg pt. prøver at holde mig til urtete. Indtil videre har jeg ikke manglet det, men jeg drak heller ikke mere end én kop om dagen og har aldrig rigtig været kaffeafhængig.

Der var også flere bivirkninger ved forløbet, omend i den lette ende af skalaen. Først og fremmest tisser man ualmindeligt meget. Det er bare decideret irriterende, da det begrænser dine aktiviteter lidt. Endvidere savner man noget at tygge i og det kan være svært at omgåes mennesker, der spiser siden af dig.

Sidst men ikke mindst fik jeg ondt i maven på 4 dagen, dvs. dagen efter jeg havde min sidste cleanse dag. Måske har jeg spist for hurtig (de anbefaler man starter stille ud og undgår proteiner de første dage) eller forkert, for min mave krampede lidt den første dag. Dagen efter var det dog væk igen og min mave var helt flad.

I kan læse meget mere om de forskellige cleanses og forløbet HERINDE.

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

 1. Hej Danica
  Det lyder såå spændende. Fulgte også end i den anden juicekur du tog. Hvilken en har været mest effektiv for dig? I det andet indlæg fortalte du noget om, at appelsinhuden også var blevet reduceret. Hvad med denne kur?
  Skal helt sikkert selv prøve det 🙂

  1. Jeg har helt klart haft det bedst på den her, men tabte mig mest på den anden (ca. 1,5 kg første gang og 1 kg. anden gang). I forhold til min appelsinhud skete det præcis samme den her gang, da man får renset ud og selvfølgelig taber væske. Jeg vil til hver en tid anbefale Slow Juice, da man ikke går helt ned i 3 dage eller “lider”. Det er vigtigt for mig.

 2. Hej Danica
  Tak for et spændende indlæg. Hvilken neglelak har du på, på det øverste billede? Det er en rigtig fin farve 🙂

 3. Hej Danica
  Jeg overvejer selv at springe ud i sådan en omgang, for at få sat en god start på en livstilsændring. Jeg synes bare det er liiidt dyrt når man er på elevløn, så tror du man ville få det samme ud af selv at lave en juicekur? Eller tror du man måske ville komme til at magle noget i de dage, som der er taget højde for i denne juicekur?
  Tak for en rigtig spændende blog 🙂

  1. Hej Laura

   Tusind tak for din kommentar 🙂

   Du vil godt kunne juice din egen cleanse, men det er enormt tidskrævende. Jeg tror personligt ikke jeg vil gennemføre, hvis jeg skulle bruge flere timer hver dag på at forberede det. Men det er ikke ensbetydende med du ikke kan, og så forstår jeg godt du vælger den løsning 🙂 1.000 kr. er meget for en elev eller studerende.

   Dog bruges der i den her cleanse lidt specielle ingredienser, som hurtigt vil løbe op i en god slat penge og besøg i forskellige helsekost. Men man kan bare tilpasse den sit behov. Så længe du får sunde olier undervejs og starter dagen med en juice, der sikrer din væskebalance. Så er du good to go 🙂