Slowjuice udfordring: Jeg skal prøve en Juicecleanse

Slowjuice juicekur og mine tanker..

Slowjuice

Slowjuice Cleansen er modtaget til test

Ting man aldrig nogensinde skulle tro jeg vil sige; “Jeg snupper lige en slowjuice juicekur til”. Ikke desto mindre er det sandt. Efter at have prøvet det første gang tilbage i start august, blev jeg, modsat mange andre, rigtig glad for det.


LÆS OGSÅ: SÅDAN GIK MIN SLOWJUICE JUICEKUR… SE RESULTATERNE HER


Jeg synes ikke det er sjovt mens det står på, men min krop får en pause og jeg kan ikke løbe fra de positive virkninger det gav sidst. Derfor prøver jeg det nu igen og denne gang i samarbejde med Slowjuice Copenhagen.

Jeg har nemlig, efter at have været i dialog med grundlæggeren bag, en klar ide om, at denne slowjuice cleanse passer meget bedre til mig, da der her er tale om garanterede økologiske og biodynamiske råvarer.

Slowjuice

Den sidste juicecleanse jeg prøvede var lettere besværlig, da juicene skulle hentes hver morgen på Vesterbro. Derudover opstod der lidt forvirring, hvilket resulterede i jeg ikke fik mine olier blandet i juicen. Jeg er rimelig sikker på det resulterede i unødvendig svimmelhed og ikke helt optimale forhold, hvilket blot gjorde det hele lidt sværere.

Jeg tænker at give jer en update igen i start næste uge. Så har jeg nemlig været igennem mine 3 dages slowjuice cleanse og fået det hele lidt på afstand. Denne gang er jeg mere forberedt og jeg ved hvordan jeg skal håndtere de hårde tidspunkter, som unægtelig kommer.

Flere af jer tænker måske hvorfor jeg valgfrit vil tage en juicecleanse. Det er der faktisk flere grunde til og det handler på ingen måder om vægttab. Selvom man unægtelig taber lidt væske, er det ikke der den ligger.  I så fald bliver man skuffet.

Slowjuice

Jeg oplevede sidste gang øget velvære i form af mere energi efter de 3 dage, forbedret fordøjelse, renere hud og udrensning af affaldstoffer. Eksempelvis forsvandt alle buler og cellulite fra mine lår og baller. Det er jo for vildt og vidner om den øgede frigivelse af væske og affaldstoffer.

Derudover var der også flere psykiske aspekter ved mit sidste forløb. Jeg lærte hvor afhængig man kan blive af bestemte fødevarer. Ofte handler det jo ikke om sult eller tørst, men derimod følelser. Det var rart ikke at skulle tage stilling til hvor mange kopper kaffer man skulle drikke eller den søde tand, og da jeg igen kunne spise fast føde lærte jeg at værdsætte smagsoplevelser og mad på en helt ny måde.

Hvis I gerne vil følge mig på min juicecleanse, kommer jeg til at opdatere Instagram (danicachloedk) ualmindeligt meget. Og hvis jeg begynder at snakke om at droppe det hele, må I meget sende lidt virtuel motivation i min retning ♥

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

 1. Den er så god!!! Jeg er også på den lige nu – dog kun 2 dage… og jeg var også i august :-). Det gør så meget godt for kroppen… Enjoy – glæder mig til at følge med… kh Pernille

  1. Det lyder virkelig godt! Det er første gang jeg prøver Slowjuice Copenhagen, men det virker meget mere gennemtænkt i forhold til hvad kroppen har brug for. Glæder mig til at se hvordan det kommer til at gå.

   Spændende du også tager den igen. Enten elsker man det eller hader man det. Det handler blot om at gennemføre første gang, så man kan mærke de gode resultater 🙂

  1. Det skader jo ikke at prøve 🙂 Jeg endte i hvert fald med at være glad for det og den her gang er det gået langt bedre.

 2. Ihh det lyder spændende. Jeg har overvejet det siden du tog den anden juicekur. Vil du skrive lidt om fremgangsmåden med disse og hvad det koster? Glæder mig til at følge med 🙂

  1. Det vil jeg i hvert fald 🙂

   Der kommer et opfølgende blogindlæg i næste uge med alt information og hvordan det gik 🙂