Vores bryllupsvideo

rasmus-danicas-bryllup-13-08-2016-uredigeret-0235-kopi

Jeg tænkte det var tid til et lille sneakpeek fra vores bryllup i videoform. Indtil nu har jeg været i tvivl om jeg overhovedet vil dele vores bryllupsvideo. Dels fordi der har været så meget bryllupssnak herinde, men også fordi et bryllup på mange områder er utroligt privat ♥

Jo længere tid der går, jo mere værner jeg om den helt specielle dag det var. Der er et eller andet helt unikt ved at have det for sig selv og de nærmeste der deltog.


Få et sneakpeek af vores bryllupsvideo fra Botanisk Have nedenfor

Vi valgte at holde det småt – netop fordi det er så privat en dag. Derfor har jeg heller ikke lyst til at dele hele mit bryllup herinde.

Heldigvis har Custom Weddings, der stod bag alle vores fine bryllupsbilleder (se nogle af dem HER og HER) samt bryllupsvideoen fra dagen, også lavet en fin trailer, hvor man fornemmer stemningen uden det bliver for sårbart.

Vi har selvfølgelig den helt lange version herhjemme og det var ualmindeligt smukt at gennemleve dagen på ny. Hvert år, på vores bryllupsdag, har vi aftalt vi skal se den 27 minutter lange video mens vi nyder et glas champagne. Se, det er en tradition jeg er klar på!

Jeg vil anbefale alle at få en videograf på til et bryllup, da levende billeder bare kan noget andet. Vi endte endvidere med at vælge nogen, der både kunne stå for billeder og videodelen. Det fungerede SÅ godt og jeg er så glad for det endelige resultat. Videoen og billeder er nogle vi altid vil kunne kigge tilbage på med glæde.

Som altid, hvis I nyder at se de små videoer, må I mere end gerne subscribe til min YouTube kanal HER. Ha’ en dejlig dag. Weekenden venter lige rundt om hjørnet!

Skriv en kommentar

 

5 kommentarer