Hudplejerutine: En YouTube video om min hudplejerutine

Hudplejerutine… Sådan har jeg fået den fineste hud igen..

mig

Min anden video er klar til jer om min hudplejerutine og den har kostet sved og tårer. Selvom det måske ikke umiddelbart virker sådan. Jeg startede nemlig med at optage videoen tirsdag morgen. Jeg fumlede i min ord og var generelt bare ikke særlig god. Derudover var lyden helt off, da jeg havde lagt mikrofonen siden af mig i sofaen.

Da jeg erfarede mine spildte timer lagde jeg alt til side, spiste lidt mad og så 2 afsnit af SKAM. Derefter var jeg klar igen. Jeg skal bare nå til et punkt, hvor jeg accepterer jeg ikke er den fødte YouTuber endnu. Det er angstprovokerende at sidde så længe og snakke, og jeg kan mærke jeg fumler i ordene, når jeg er “på”. Mærkeligt nok.

MEN jeg gav det en chance til, da jeg nægter at give op og i sidste ende vil jeg jo SÅ gerne have den her video ud. Lige præcis den her video om min hudplejerutine er ekstra vigtig for mig, da det har fyldt meget af mit liv og er lidt et ømt punkt. Den handler nemlig om min hudplejerutine, historien om mine problemer med akne siden 2011, de pillekurer jeg har været på, mine favorit hudplejeprodukter samt lidt om kosttilskud.

I må rigtig gerne subscribe til min YouTube kanal og give ovenstående video et like, hvis I gerne vil se mere

Inspirationen til videoen kom faktisk fra en sød læser i sidste uge, hvorfor jeg også MEGET gerne vil have I fortsat kommer med idéer til videoer, jeg kan lave. Det er trods alt sjovere at lave videoer I efterspørger og jeg mangler nogle gange lidt kreativ sparing. Derfor er det guld værd, når I gider komme med feedback og idéer til nye tiltag.


Links til de viste behandlinger og produkter i videoen


Jeg håber I vil tage godt imod den og I skal videjeg har lyttet til jeres feedback fra sidst. Jeg ved desuden hvor svært det kan være at have problematisk hud. Især, når man ikke nødvendigvis er teenager længere. Det er IKKE normalt og der er en løsning for alle. Trust me! Fremfor at ty til hurtige og usunde quick fixes, håber jeg videoen sætter tingene i perspektiv. Den nemme vej ikke er altid er den bedste vej.

Vi er snart på vej til Aarhus, men kommenter endelig hvad I synes og hvad I gerne vil se mere af. Jeg er på computeren hele dagen og klar til at svare jer alle ♥

Skriv en kommentar

 

20 kommentarer

 1. Har du nogle råd til hvordan man kan undgå at få så uren hus når man stopper på p-piller? Noget forebyggende 🙂

  1. Det er svært at undgå, men det er ikke alle der reagerer med ren hun. Jeg kender flere, hvor de har sluppet for det.

   Jeg vil nok allerede nu begynde at tage nogle kosttilskud. Især med fokus på zink og en god fiskeolie 🙂

 2. Hej Danica, tusind tak for en rigtig god og brugbar video! Jeg er 24 år og har haft problemer med acne faktisk siden puberteten. Jeg har selvfølgelig været igennem hudlæge, pillekure og kosmetolog behandlinger og har også opnået kortvarige forbedringer, men det kommer altid tilbage i et eller andet omfang. I øjeblikket vil jeg mene min hud er sådan “middel” på min skala og jeg føler jeg kan kontrollere det nogenlunde så det bliver på det niveau. Men jeg har rigtig svært ved hvad jeg skal gøre for at forbedre det, da jeg også er blevet en anelse bange for at bruge en masse penge på nye produkter da beg aldrig er sikker på hvordan min hud reagerer (og da jeg er studerende tillader min budget heller ikke at jeg kaster for meget ud af vinduet på noget der ikke virker). Mit hovedproblem lige i øjeblikket er, at den pga de kolde temperaturer har svært ved at holde på fugten og den derfor bliver tør, hvilket fører til overproduktion i talgkirtlerne og jeg får urenheder. Jeg eksfolierer med clarisonic, renser morgen og aften, bruger en peeling maske og en red clay maske fra amazing space 1-2 gange i ugen og sover derudover med en fugtmaske fra Origins hver anden nat. Og selvfølgelig bruger jeg dagcreme med olie under pga kulden. Derfor: Hvilken dagcreme vil du anbefale, for der er noget, der tyder på at den jeg bruger ikke er optimalt? Igen tusind tak for videoen, jeg er vild med den og planlægger allerede at investere i aveda-produkterne!

  1. Hej Sine
   Din historie lyder som min, og vi er samme alder. Jeg har stadig mine bumser, men har fundet en måde at holde min hud gennemfugtet og samtidig mindre fedtet. Det er Serum Paradoxe fra Beauté Pacifique. Den er meget ‘neutral’ fordi den har kun 4 ingridienser, den er meget tung de første minutter på ansigtet men forsvinder derefter. Det er det bedste jeg hidtil har prøvet, dog døjer jeg stadig med aknen 🙁

   1. Den lyder også helt fantastisk! Jeg har endnu til gode at prøve Beauté Pacifique, men burde overveje det, for folk roser det til skyerne 🙂

  2. Hej Sine

   Jeg er rigtig glad for du kunne bruge den. Jeg er dog også ked af at høre du gennemlever de problemer og kan selv huske det hele. Min hud er jo heller ikke perfekt og jeg kan sagtens stadigvæk slå ud, men jeg har opbygget så god en forståelse for den, at jeg kan handle rigtig hurtigt, hvis den skaber sig.

   Jeg forstår også sagtens du ikke kan investere i et hav af produkter uden at vide om de faktisk virker. Der er dog 2 produkter, jeg vil vove at påstå gør en positiv forskel for alle. Henholdsvis en Dermaroller og Aveda Dry Brush. De er virkelig lifesavers. Det lyder ellers som om du bruger virkelig gode produkter, men produkter jeg er blevet rigtig glad for, er det danske http://zinobel.dk/organicboost. De har formået at give min hud masser af fugt uden at tilstoppe den. Derudover er Neovitas Winter Face Protection (http://danicachloe.dk/2015/11/neovita-produkter/) også virkelig god. Deres produkter er generelt nogle af de bedste jeg har prøvet og kan kun købes hos udvalgte kosmetologer, så man får rådgivning.

   Jeg vil også gerne lige slå et slag for Zinobels ansigtsolie. Det er den bedste jeg nogensinde har prøvet. Min er desværre tom nu og jeg har ikke lige pengene til en ny, men når jeg har kommer den på listen igen. Den gjorde en markant forskel for mig.

   Det skal nok blive godt igen. Nu ved jeg ikke hvor du bor, men Anne Q tilbyder gratis konsultationer og kan fortælle dig hvad din hud har brug for.

   Rigtig god weekend 🙂

 3. Du er altså go’ til det. Du gør det på en hyggelig måde, og jeg synes du lægger ud med go’ kvalitet 🙂

 4. Nu nævner du i videoen, at du stoppede med p-piller fordi du ikke gad at proppe din krop med det skidt – jeg står selv i samme situation, men ved ikke rigtig om jeg “tør” at stoppe. Jeg ønsker ikke at blive gravid lige foreløbig, så hvad er alternativet? Hvad har du gjort? Jeg vil rigtig gerne høre din historie og tanker om emnet, hvis du har lyst til at fortælle den 🙂

  1. Jeg vil gerne dele den på et tidspunkt, men du får lige den korte historie her 🙂

   Jeg stoppede i sin tid fordi jeg vidste jeg indenfor en overskuelig tid gerne vil have et barn. Det var ca. et år før. Men om du skal have børn nu eller ej, så vil jeg alligevel få det ud af kroppen hurtigst muligt. Det bliver ikke bedre at du venter. Alternativet er en spiral, som jeg også har anbefalet veninder uden børn. De fleste tror det er for kvinder der har født, men de fleste kan også få det uden. Du skal bare gå efter en kobberspiral og ikke den med hormoner med mindre du har brug for det.

   Det er bare mine tanker. Jeg vil ønske jeg aldrig havde været på p-piller til at starte med, men der var slet ikke fokus på bivirkningerne den gang :/

 5. Heads up for din video, Danica. Synes virkelig den er super god, og du har lavet mange forbedringer fra din første video – den her fungerer så meget bedre 🙂
  Og så også lige kæmpe ros til dig, for at snakke så åbent og ærligt om dine hudproblemer. Det er lidt et ømt emne for mange kvinder, men det er skønt at du fortæller din historie, og deler ud af din erfaring 🙂
  Jeg glæder mig til mange flere videoer, for de er super hyggelige, og giver et tættere forhold til dig som blogger.
  Hav en dejlig weekend i Aarhus. Kh Christina

  1. Orv, tak. Det er jeg glad for du synes 😀

   Ja, hudproblemer er et ømt punkt, men de fleste af os har været der, så synes det giver mening at snakke mere åbent om. Måske kan det hjælpe nogen derude 🙂

   Rigtig god weekend.

 6. Virkelig god og interessant video – thumbs up 😉 Jeg har aldrig rigtig gidet se bloggeres youtubevideoer, men det kunne din godt få mig til 😉

  1. Det var virkelig et stort kompliment. Tusind tak Anna 🙂

   Jeg håber de fortsat kan fange din interesse i fremtiden.

 7. Hej Danica, så fin en video. Du nævner at du tager mælkesyrebakterier – kan du anbefale et bestemt produkt? Kh Kathrine

   1. Tusind tak. Dem må jeg have fat i. Vil lige høre dig efter hvor din fine bluse er fra – den er 👌🏻. Og så en lille tillægsbemærkning nu jeg alligevel er igang🙈. Har nemlig fulgt dig helt fra begyndelsen. Du er så evigt inspirerende og jeg føler næsten at jeg har lært dig at kende gennem din blog. Hvor er der sket meget – husker indlægget hvor du trappetrænede og få uger efter kom nyheden om Sylvester – jeg var tryllebundet og fik kort tid efter min egen lille søn. Så spændende at følge jeres flyt fra Jylland til Kbh – sideløbende har jeg de sejeste 5 år flyttet fra dk til Schweiz derefter Frankrig og nu Tyskland😅🙌🏻. Ha’ det skønt og gid vind med selvstændigheden🙏🏻🙏🏻❤️. Kærligst Kathrine

    1. Sikke en fantastisk kommentar at se her fra formiddagen. Tusind tak! Det er en kæmpe ære du har fulgt med så længe og betyder mere end du aner. Jeg føler på mange måder også jeg kender jer, når I kommenterer herinde og jeg elsker det hver gang der er en ny kommentar. Mange tak <3

     Blusen er fra H&M købt for nogle uger siden til 179 kr. 🙂

     Det lyder som om du også har fået set hele verden og mere til. Meget inspirerende. Du er sej!