En dag i mine (Roccamore) sko

Annonce

Roccamore

Jeg ELSKER de blogindlæg, hvor jeg får lov at følge bloggere igennem en hel dag. Men af en eller anden grund har jeg aldrig selv gjort mig så meget i det. Det laver jeg om på nu, da jeg er blevet udfordret af dem her til at klare en hel dag i højhælede sko.

Det lyder måske ikke som en udfordring for jer, men for mig, der nærmest aldrig går i højhælede sko, da jeg vægter komfort over alt andet, er det i den grad en udfordring.

Dog har jeg bestemt mig for at tage udfordringen op, da Roccamore, der har designet mine nye smukke støvler, står bag en prisvindende og genial teknologi, der sikrer komfortable højhælede sko hele dagen. I følge Frederikke Schmidt, der er grundlæggeren af Roccamore, skal højhælede sko IKKE føles som tortur. Det skal være behageligt samtidigt med man får den smukke holdning og det stærke udtryk, som høje hæle faktisk giver.

Hemmeligheden bag de behagelige høje hæle er den ortopædiske sål, der er brugt lang tid på at udvikle. Sålen er designet til at forme og støtte din fod, så man går ergonomisk korrekt. Alle skoene er desuden produceret i Italien og det sikrer en utrolig høj kvalitet.

Jeg lod det selvfølgelig komme an på en prøve og havde derfor i torsdags mine nye blå støvler på HELE dagen. Fra morgen til aften. Se med nedenfor, hvordan det gik. Og hey, nu du er her, så husk lige at følge med på MIN INSTAGRAM PROFIL, hvor jeg deler gavmildt ud af livet som mor til to, når man samtidigt skal jonglere en virksomhed på barsel, en mand, der kører ambulance og alle hverdagens praktiske gøremål.

Roccamore

Roccamore

Torsdag kl. 09.30

Sylvester og jeg har en rolig morgen med god tid inden han skal i børnehave og jeg skal ind på kontoret. Jeg tager mine nye høje støvler på og begiver mig udenfor. Jeg er lettere nervøs for om jeg overhovedet kan holde til det eller vil føle mig tilpas i de høje hæle. Jeg har vænnet mig til altid at have flade sko eller støvler på, så jeg er på uvant grund. Da jeg tager støvlerne på ændrer hele mit outfit dog sig, og jeg genfinder glæden ved mine ben, som altid har været dem, jeg har været gladest for ved mig selv. Høje hæle giver altså et boost på selvtillidskontoen.

Torsdag kl. 09.45 

Vi går ud mod cyklen og støvlerne skal bestå sin første test. Nemlig en cykeltur med barn og derefter ind til kontoret. Jeg er dog glad for jeg endte med de blå støvler til min meget farveløse garderobe. Det var det helt rigtige valg.

Torsdag kl. 10

Jeg afleverer Sylvester og pædagogerne kigger godt nok en ekstra gang, da de ikke er vant til at se mig i farver eller høje hæle for den sags skyld. Det gør mig glad og på vej til kontoret møder jeg flere anerkendende blikke, bilder jeg mig selv ind. Jeg misunder jo personligt de kvinder, der bærer de høje hæle til hverdag, da det ser så flot ud og transformerer hvert et outfit.

Roccamore

Roccamore

Torsdag kl. 10.20 

Jeg ankommer til kontoret samme tid som Sandra og Frederikke, og det første de kommenterer på er mine støvler. Det er virkelig de simple ting nogle gange, men humøret bliver lige skruet en tand op og solen stråler ind af vinduet. Det kan kun blive en god dag.

Roccamore

Roccamore

Torsdag kl. 12.45

Efter at have arbejdet nogle timer, hvor jeg bl.a. udgiver det her blogindlæg, tager jeg videre mod Nørre Farimagsgade, hvor jeg skal spise frokost med Camilla. Camilla er nok den jeg kender, der ved allermest om nye spændende steder i København, og hun anbefaler et helt nyt sundt & grønt sted, der hedder Feel Good.

Jeg falder fuldstændig bagover af bare begejstring (der skal ikke altid så meget til at gøre mig glad), og vi spiser os mætte i lækre salater mens vi drikker immunboostende juice. Camilla kommenterer også på mine støvler, og jeg bliver endnu engang bekræftet i hvor god den blå farve er til mig. Mine fødder har det tilmed godt og jeg mærker slet ikke til at jeg har hæle på.

Torsdag kl. 14.30

Efter at have snakket færdig, cykler jeg tilbage til kontoret, hvor jeg arbejder på det her blogindlæg. Det driller helt vildt med videoredigeringen, og jeg giver faktisk op, og er klar til at tage hjem. Frederikke fra kontoret overtaler mig dog til at tage med til butiksåbningen hos Rituals alligevel, og jeg kører lige en kaffe ned, så jeg er klar til lidt social aktivitet.

Torsdag kl. 17.30

Jeg smækker computeren i og sammen med Sandra & Frederikke tager jeg til åbning af den nye Rituals butik på Købmagergade. Det er den første flagship butik herhjemme, og den er simpelthen blevet så fin. Jeg møder flere jeg kender og falder i snak, og ikke én eneste gang skænker jeg mine fødder en tanke. Det er et godt tegn.

Torsdag kl. 18.30

Med tre sene aftenener i træk, og alt for lidt afslapning derhjemme, bestemmer jeg mig for at cykle hjem i kulden. De høje hæle generer mig stadigvæk ikke, og det er selvom jeg har været igang i over 8 timer. Dog kan jeg godt mærke mine tæer er lidt frosne og glæder mig alligevel til at komme hjem og varme dem under dynen. I den her slags kulde kan man ikke få varmt nok fodtøj.

Torsdag kl. 18.50

Jeg kommer hjem til kys og kram fra Sylvester (og min mand selvfølgelig). Mine nye højhælede støvler placeres i skabet, hvorefter jeg nyder en sen aftensmad og får lov at putte Sylvester. Resten af aftenen bruges på at søge teknisk hjælp hos min mand til redigering af min YouTube film. Som altid redder han mig. Den sidste time bruges på at smide et billede af støvlerne på min Instagram samt et afsnit af vores favoritserie, Elementary, men som altid falder jeg i søvn 20 minutter inde i afsnittet. Kl. 22 sover jeg og endda uden ømme fødder.

De høje hæle må siges at have bestået sin test, og jeg er nu langt mere positiv over for at bruge dem i min hverdag, når det kan gøre på en ergonomisk og behagelig måde. I finder støvlerne online HER.

Jeg kunne godt tænke mig at høre jer om I går i høje hæle til hverdag eller fest? Hvad gør I for at undgå ømme fødder? 

PSST… Følg med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar

 

15 kommentarer

 1. Når jeg efterhånden en sjælden gang hopper i høj hæl, lægger jeg et par forfodssåler i gele i, jeg synes lige de tager toppen af trætheden i forfoden pga. vægtfordelingen 🙂 Og er du vimmersvej nogle fine støvler – de kunne vist godt lige ryge på en ønskeliste 🙂
  Glæder mig til flere “i mine sko “-indlæg 🙂
  KH Tanja

  1. Tak. Er også meget glad for dem 🙂 De pifter lige min ellers farveløse garderobe op.

   Hurra. Der skal nok komme flere 🙂

 2. Jeg har før gået i høje hæle (støvler/støvletter, aldrig stilletter) til hverdag, men mine fødder kan næsten ikke klare det mere…det er sgu hårdt – eller også mangler jeg bare de sko, der er gode nok til at jeg kan holde en hel dag.. For ja, det giver bare lige det ekstra til både outfit og holdning 😊
  De blå støvler er fantastisk smukke! Den helt rigtige elektriske blå farve til at lyse op i vinter-gråheden 😉

  1. Mine fødder kan heller ikke klare det – med mindre de er lavet behageligt og med fokus på det ergonomiske.

   Yes. Så fine. Er også meget glad for jeg valgte de blå 🙂

 3. Så fede støvler! Elsker farven.

  Jeg går oftest i sko med hæl, da det faktisk er sundest for netop mine fødder. Jeg er hulfodet og har en tårnhøj svang, så jeg har brug for “løftet” og får faktisk virkelig ondt i mine fødder, hvis jeg har flade sko på. Jeg går også sjældent uden en form for sutsko på herhjemme, fordi jeg simpelthen får ondt i fødderne, hvis jeg intet har under.

  http://nouw.com/satinawandel

  1. Mange tak <3

   Hvor interessant. Det giver mening. Fødder er en videnskab for sig selv 🙂

 4. Hvor er det et par smarte støvler – dem lægger man da mærke til.Jeg tror ikke, at jeg har set fodtøj i den farve siden firserne, hvor det var meget moderne en overgang 🙂

  1. Gud ja! The 80’s are back! 😀

   Generelt elsker jeg alle nuancer af blå og den her passer bare perfekt ind i mit farveløse skab 🙂

 5. Hej Danica,
  Mærkede du heller ikke noget til dine ankler? Jeg har selv den sorte version af dine støvletter og elsker dem over alt på jorden. Men hvis jeg har dem på en dag, hvor jeg står meget op, så kan jeg altså godt få lidt ømme ankler. Fordi mine fødder ikke er vant til høje hæle.
  Men jeg får ikke ømme fødder! 😊

  1. Hej Louise

   Nej, det har jeg faktisk ikke, men jeg sidder også meget ned i løbet af en dag. Måske det er derfor?

   Hvor mange gange har du gået med dem? Jeg skal også lige vende mig til høje hæle selvom jeg ikke får ondt af dem 🙂

 6. Har netop fået et par Rocamore stilletter af min mand i fødselsdagsgave for to uger siden – og jeg ELSKER dem. Har gået i stilletter i mange år, men her på mine gamle dage, har mine fødder ikke kunnet holde til det, og hælene er blevet fladere med tiden – for at ende i en helt flad sko. Det var fantastisk at opdage Rocamore. Har dog ikke turdet tage en hel dag i dem endnu, men skal have dem på til fest i morgen 🙂