Mine vinterstøvler

Jeg har fået nye vinterstøvler, som mange af jer nok har set på Snapchat (danica_chloe). Jeg er i hvert fald ikke nærig med at vise dem frem, men når man køber noget man er SÅ glad for, som jeg er for de her støvler, fortjener de altså også skærmtid.

stoevler

FOREDE VINTERSTØVLER FRA BILLI BI (affiliate link)


Store sager kan I nok høre, men nogle gange kan nye tilføjelser til garderoben og varmer fusser altså også et eller andet. Apropos min hyldest til hverdagen tidligere i dag.

Jeg tror aldrig, jeg har fået så mange søde kommentarer på nogle vinterstøvler før. Måske handler det om de faktisk både er varme og lækre at se på. Jeg valgte dem i armygrøn, da de passer perfekt til min støvede grønne dunjakke.

Jeg har et eller andet med grøn for tiden og det begynder min garderobe så småt også at bære præg af. Det var også på tide det sorte fik lidt kamp til stregen. Næst efter kommer mørkeblå, sart lyserød og lysegrå.

Jeg tror den her udfordring har lært mig, at inkorporere flere farver til min ellers klassiske stil. Det minder mig om, jeg snart skal have taget nogle nye outfitbilleder til bloggen. I er altid så søde at efterspørge mere af det, så det vil jeg naturligvis gerne efterkomme. Hvem elsker ikke god inspiration på garderobefronten?

Nu vil jeg smække computeren i, smutte forbi blomsterhandleren og derefter mødes med to forhenværende kolleger til tidlig aftensmad. Det kan kun blive en god aften.

P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side,  som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

 1. De er faktisk herre cool!
  Jeg elsker mine dr. martens på fjerde år, det bliver en sørgelig dag, når de ikke kan mere.

 2. Hej 🙂
  Elsker dem!!! Hvordan er de i størrelsen? Bruger normalt 37, men den er kun i 38 i grøn 🙁

  1. De er også noget så fine 🙂

   De er meget passende i størrelsen, så hvis du normalt bruger 37 skal du nok have 37. Men hold øje med siden. De opdaterer hele tiden synes jeg 🙂 Nogle gange kommer der også returvarer.