Projekt høje hæle samt et par ergonomiske tips

Roccamore

Sponsoreret af Roccamore


For halvanden uge siden delte jeg et efterspurgt indlæg. Nemlig en dag i mine sko, med udgangspunkt i mine nye Roccamore “Electric Ann” støvler.

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at jeg har holdt igen med højhælede de seneste par år. Jeg har aldrig følt mig helt tilpas eller stabil i dem, selvom jeg synes det giver et boost til min klassiske garderobe.

Roccamore

Heldigvis fik jeg mulighed for at mødes med de dygtige mennesker bag Roccamore, der har revolutioneret branchen for høje hæle. Thank god! Der er ingen grund til vi kvinder skal lide, blot fordi vi gerne vil have høje hæle på.


Mine “Electric Ann” støvler fra Roccamore, kan købes HER

Teknologien bag gør det muligt, at have behagelige højhælede på hver dag. Dvs. ingen tortur, ømme fødder eller vabler, og man er sikret at fødderne holdes sunde hele dagen.

Mine fødder skal netop ikke lide, da det kan resultere i permanente skader, som man betaler en høj pris for senere i livet.

Roccamore Roccamore

Nu har jeg haft støvlerne på flere gange, siden jeg fik dem for et par uger tilbage, og jeg er begyndt at vænne mig til dem. Faktisk tænker jeg slet ikke over jeg har højhælede på, netop fordi de er så komfortable, hvilket er det optimale i min hverdag. Nemlig at jeg har tøj, sko og make-up på, som føles så naturligt, at jeg ikke skænker det en tanke.

Roccamores høje hæle er unikke, fordi de – som de eneste i verden – har en ortopædisk sål, der sikrer, at man går så anatomisk korrekt som muligt. Det er ingen hokus pokus, men derimod en genial opfindelse. Her handler ikke om det ydre, men derimod det indre, som i det her tilfælde er sålen.

Roccamore

Sålen er nemlig udviklet i samarbejde med en ortopædisk skomager her i København. De er sågar testet, godkendt og anbefalet af Den Ortopædiske Afdeling på Hvidovre Hospital.

Jeg ved Roccamore løbende holder pop-up events rundt omkring, hvor man kan prøve skoene på og mærke forskellen på egne fødder. Arrangementerne plejer at være utrolig populære og Frederikke, der er grundlæggeren af Roccamore, er med og sørger for man finder det hel rette par.

Man får lidt en aha-oplevelse undervejs, netop fordi man er så vant til at højhælede normalt ikke er synderlig behagelige. Tanken om at have de samme ubehagelige høje hæle på i mange timer, kan slå selv den mest erfarne kvinde ud.

Roccamore

Roccamores høje hæle sikrer de optimale forhold for dine fødder, men jeg vil også gerne dele et par ergonomiske tips, jeg selv gør brug af, som ikke kun gavner dine fødder, men hele din krop i en travl hverdag.

♦ Spænd altid let op i maven, træk skuldrene tilbage og brystet frem. Det sikrer en sund holdning og minimale spændinger i nakke og ryg.

♦Når du sikker på kontoret, studiet eller derhjemme, så undgå at krydse benene for meget. Placer fødderne solidt på gulvet og sid lige op med ret ryg.

♦ Husk at tage dig tid til simple vejrtrækningsøvelser. Man kan nemlig have tendens til at trække vejret overfladisk – især i stressede perioder, hvilket ikke er særligt sundt. Luk øjnene og hold et par sekunders pause imellem indånding og udånding. Blot 30 sekunder af den her øvelse et par gange dagligt, giver mere energi og velvære i en travl hverdag.

♦ Sidder du ligesom mig meget ned i løbet af en dag, så forsøg at komme op og gå lidt rundt. Det kan være hen til kaffemaskinen eller udenfor for at få lidt frisk luft.

♦ Smil, vær positiv og behandle folk, som du selv vil behandles. Psysisk giver det så meget og kan have indvirkning på både dit humør og krop.

Jeg håber I er blevet klogere på højhælede sko og at det faktisk er muligt at kombinere noget æstetisk smukt med komfort. Nu hvor mine øjne er blevet åbnet for en helt ny verden, drømmer jeg bare om de her skønheder. De passer jo nærmest til alt og så hedder de noget så bad-ass som Boss Lady. Det er jo mig!

Rigtig god aften!

P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side,  som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

 1. Jeg synes faktisk din model er den flotteste (blot i sort) og kunne så godt tænke mig at gå mere i hæle. Min kæreste ville os elske det.
  Ved du noget om materialerne og produktionsforhold?

  1. Ja, ikke? Det er så fint!

   Sålene og det “indre” produceres i Danmark. Selve designet/skoene produceres i Italien. Så det er rigtig fornuftigt 🙂

 2. Hej Danica.
  Vil du sige at de er normale i størrelsen? Efter at have fået børn er jeg gået en halv str. op og str. 36,5 og plejer at vælge str. 37, tror du det kan passe nogenlunde med disse støvler? De er SÅ fede og skønt hvis de også er behagelige at have på.
  Mvh Charlotte

  1. Hej Charlotte

   De er helt normale i størrelsen og du kan godt tage din normale størrelse vil jeg sige. Det er også læder, der udvider sig/former sig efter din fod. I dit tilfælde vil jeg tage 37, hvis du normalt er en størrelse 36,5.

   De er nemlig SÅ fede og ikke mindst behagelige 🙂

   Kh Danica

   1. Tusind tak for svar! Jeg har næsten lige fundet din blog og vil bare sige at den nu er fast del af de blogs jeg følger. Hav en dejlig dag 😃

    1. Det var så lidt 🙂

     Og hvor er jeg glad for du har fundet vej til bloggen. Det betyder rigtig meget 🙂