Indretning af stue: Nye plakater og en make-over af vores hjem

Indretning af stue

indretning af stue

Sponsoreret af Desenio

Hjemme hos os er der nu meget rart. Ikke mindst fordi vi netop har opdateret vores vægge med helt nye plakater og rammer. Hvem vidste, at der skulle så lidt til for at ændre udtryk? Man glemmer virkelig hvad lidt forandring og indretning af stue kan gøre.

Indretning af stue og nye plakater

Jeg har flere gange nævnt herinde, at vi ønsker at give vores hjem en overhaling. Det bunder højst sandsynligt i det kommende nye år, og som altid får jeg en ustyrlig trang til at lave om derhjemme. Har I det også sådan?

Vi mangler stadigvæk at male væggene i en fin ny farve, men vi kan ikke rigtig blive enige om hvilken farve det skal være. Jeg er ude i en mørk petroleumsblå eller måske endda en kølig grøn.

Mulighederne er mange, og når man sidder med et farvekort foran sig, bliver man mere forvirret end noget andet. Når nu man ikke kan blive enige om noget så simpelt som maling, er det godt der er andre og nemmere alternativer til indretning af stue.

Heldigvis er Desenio stærke på netop plakater og rammer, som er blevet en løsning vi er meget tilfredse med. Endda til virkelig konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.

Som I kan se har vi valgt lidt forskelligt. Henholdsvis til indretning af stue og Sylvesters værelse, der også krævede lidt nye motiver, når nu man er 4 år. Vi brugte nok 2 timer på at vælge de helt rigtige, da Desenio har et enormt stort udvalg.

Problemet er bare, at der er så mange pæne, at man slet ikke kan vælge. Derudover findes de fleste rammer i både sort, hvid, sølv, træ, kobber og guld. Det er altså store overvejelser kan I nok fornemme.

indretning af stue

indretning af stue

Jeg faldt jeg fuldstændig pladask for Green Forrest plakaten. Hvor smuk er den lige? Især sat sammen med Capo D’opra plakaten. Perfekt match, hvis du spørger mig.

indretning af stue

Lige rundt om hjørnet, når man træder ind i vores gang, hænger den smukke Sea Foam plakat. Det er tydeligt, at vi er til det rolige “natur” udtryk.

indretning af stue

Sylvester blev forkælet med den sejeste tigerplakat sat sammen med den fine kaktusplakat samt en citat plakat i form af Batman.

Som I ser på billederne endte vi med guldrammer til vores store væg i spisestuen og Sylvesters værelse. Ananasplakaten i køkkenet fik dog en sort ramme, så den virkelig kommer til sin ret. Hvad bedre end en ananas i rummet, hvor man laver al sin mad?

Jeg håber I kunne bruge mit indlæg som inspiration til udsmykning af væggene og indretning af stue hjemme hos jer selv. Rigtig god aften ♥

P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

5 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments