Vinterbadning

Vinterbadning København

Billede via Pinterest

I går under vores julekomsammen havde vi en lang snak om vinterbadning. Ude på Refshaleøen er det nemlig muligt at kombinere sin vinterbadning med mad hos La Banchina. Udemærket idé.

Det fik mig til at tænke lidt over konceptet vinterbadning. Jeg har nemlig drømt om det i flere år efterhånden, men aldrig rigtig gjort noget ved det. Hvorfor, tænker I måske? Jeg ved det ikke. Måske det klassiske “jeg kan ikke samle mig mod til det” argument. Hvilket er synd. Det skulle eftersigende være en fantastisk oplevelse og tilmed sundt for kroppen.

LÆS OGSÅ: VINTERBADNING I KØBENHAVN: HER SKAL DU FORBI

Vi er nok flere derude, der lider af manglende energi her i vinterhalvåret. Am I right? Det er jo synd! Især hvis vi faktisk kan gøre noget ved det.

Nu er jeg bare en person, der ikke gider gøre sådan noget helt alene. Derfor tænkte jeg, at jeg vil høre om der var nogle af jer, der også har drømt om at prøve vinterbadning? I så fald kunne vi tage afsted, dem der har lyst. Hvis vi mødes forpligter det jo på en anden måde og så LOVER jeg at jeg hopper i først.

Islands Brygge Havnebad har vidst et super fint et af slagsen og endda sauna man kan nyde efterfølgende. Så hvis nu der sidder nogle derude, der vil tage udfordringen op, så skriv en kommentar. Hvis der er stemning for det kolde gys arrangerer vi en dag, hvor vi er SEJE sammen!

Rigtig god tirsdag!


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side,  som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

29 kommentarer

 1. Hvis jeg boede tæt på dig ville jeg gerne med, jeg synes vinterbadning er fantastisk! 🙂 Kan dog anbefale at gøre det et sted, hvor der er sauna ved siden af 🙂

  1. Århh, det kunne ellers være hyggeligt 🙂

   Sauna er et krav. Ellers kommer jeg ALDRIG i 😀

 2. Hej Danica
  Det kan virkelig anbefales. Jeg blev lokket i sidste uge og det var både spændende, nervepirrende og skønt. Fantastisk følelse når det er overstået og hele kroppen bare begynder at harme op igen. Men helt sikkert med sauna og husk tøfler 😉

 3. Hvis jeg stadig boede i Kbh ville jeg tage med. Men det er lidt vildt at starte nu, er det ikke? Troede generelt det var bedst at starte med at svømme om sommeren og så blive ved, for på den måde at tilvænne kroppen? Anyways, rigtig god fornøjelse 😀

  1. Haha, måske dårlig start, men jeg ser det mere som en engangsting, som jeg SKAL prøve 🙂 Og hvis jeg så bliver hooked, køber jeg fast adgang.

  1. Haha, fair nok 😀 Jeg har bare besluttet mig for jeg SKAL prøve det minimum en gang 🙂

   1. Kom lige til at se, at halvdelen af min kommentar er pist væk.. Nå, men jeg skrev egentlig også bare, at selv en sydfransk pool om sommeren er kold for mig! Altså, jeg tror oprigtigt, jeg ville få hjertestop, hvis jeg skulle springe i sådan et hul i isen! Brrrrrr!
    Men jeg hepper fra sidelinien! 😉

    1. Du er ligesom mig på det punkt. Jeg bader aldrig herhjemme om sommeren og skal helst have en opvarmet én af slagsen i udlandet. Det er præcis den grund til jeg trænger til en tur i det kolde vand. Jeg er sikker på det er ganske sundt lige at udfordre sig selv 🙂

 4. Jeg ville være frisk! Jeg har forsøgt i de termiske bade på Hotel Vejlefjord, men jeg kunne sgu ikke. Man skulle gå lidt langsomt, da en del mennesker gik op og ned af trappen på samme tid, men hvis jeg bare kunne hoppe i, ville jeg nok kunne få det overstået nemmere. Måske haha.. Jeg dog ikke bosat i Danmark, men jeg kigger nok forbi engang i januar omkring min fødselsdag (d. 15). Så hvis du ikke finder andre i mellemtiden, må du bare sige til! 🙂

  1. Jeg kunne heller ikke gennemføre, da jeg besøgte Kellers Park ved Vejlefjord.

   Den 8. januar er der gratis prøvebadning på Islands Brygge. Du kommer ikke forbi der? Og ellers hvis jeg bliver hooked, er jeg klar igen ugen efter. Skriv endelig, når du kommer til Danmark 🙂

   1. Hmm.. Det vil jeg lige overveje! Det kunne muligvis godt overvejes, men hvis jeg ikke kan få det til at hænge sammen, så læser jeg med (nu forventer jeg jo et indlæg omkring d. 8, Danica 😉 ), og sender dig en mail, hvis du er blevet en hardcore vinterbader i mellemtiden! 🙂

    1. Deal 🙂

     Og hvis jeg kan overskue at dokumentere oplevelsen kommer der helt klart et blogindlæg 😀

 5. Jeg ville elske at ha vinterbadning som en gast del af min uge, men har indtilvidere ikke fået det passet ind. Hvis datoen passer er jeg klart med på en dukkert!

  1. Skønt Anneli!

   Islands Brygge havnebad har gratis prøve vinterbadning den 8. januar ml. kl. 13-16. Måske det var en mulighed?

  1. Hurra! Kan du søndag den 8. januar? Der er der nemlig gæstebadning på Islands Brygge Havnebad 🙂

 6. Åh kære Danica jeg vil gerne med dig.
  Min underbo er vinterbader ved Svanemøllen, og jeg er blevet tilbudt at tage med flere gange, men det er lige som om, at jeg ikke tør når dagen kommer.
  Men det er en af de ting jeg skal nå inden jeg dør. Jeg har hørt så meget godt om det, at selvfølgelig skal det prøves.
  Så sig endelig til, så vil jeg gerne med, og så håber jeg at hele kroppen kan komme ned og ikke kun den ene fod. 😉

  1. Ej, hvor fedt!

   Jeg tror heller ikke jeg turde, men hvis jeg aftaler det med jer, er jeg NØDT til at være sej! Jeg tror kun man bliver glad for det efterfølgende.

   Kan du søndag den 8. januar på Islands Brygge? 🙂

   1. Jeg er sikker på du er sej! Det er du hvertfald med alt andet du laver. Uh ja sgu! Jeg er klar!

    1. Orv tak <3 Og skønt du er klar. Har ikke helt overblik over hvor mange vi er, men håber folk stadigvæk er klar, når vi nærmer os 😀

 7. Jeg har SÅ længe gerne ville, men har simpelthen ikke turde fordi jeg er SÅ kuldeskær! Årh! Måske det skal være project 2017?

  1. Det synes jeg og så synes jeg du skal tage med søndag den 8. januar, hvor man gratis kan prøve det på Islands Brygge 😀

 8. Jeg kan kun anbefale det! Sidste vinter hev jeg hele 6 veninder i det kolde gys. Vi bader et sted hvor der var sauna, så ritualet hedder, i vandet og ind i saunaen x3 😉 De var svært skeptiske inden de kom i og det tog også lidt overtalelse da vi stod der på broen og møg frøs. De var dog ellevilde med det bagefter, og flere har været med igen 🙂 Go for it!! Hepper på dig fra Jylland 😀

 9. Det lyder som en ret fed udfordring – jeg er generelt ikke rigtig en vandhund (hader at få hovedet under vand), men her handler det vist bare om at få kroppen hurtigt i 😉
  Jeg kunne godt tænkes at være frisk den 8. januar 🙂

  1. Det hader jeg også og overvejer om man kan hoppe i uden at komme under vand med hovedet 🙂 Men det er få sekunder, så måske er det fint?

   Super du er klar! Jeg satser stærkt på det bliver den dag, da det er den eneste, der er åben for folk der ikke er medlem. Vi gør det 😀