Et lille (men utrolig godt) tip..

Godaften! Håber I har haft en skøn dag fyldt med glæde, varme og nærvær. Om aftenen, når Sylvester er puttet, tager jeg mig gerne tid til at surfe rundt på nettet. Jeg har mit sædvanlige ritual. Boozt, Ellos og resten varierer. Derfor var jeg også ekstra glad, da jeg blev gjort opmærksom på, at Ellos åbenbart har 20 % på ALT ved brug af koden 355408.

ellos-rabat

affiliate

1. Ellos guldlampe HER 2. Ellos sofabord HER 3. Ellos barvogn HER 4. Ellos blå velourlænestol HER 5. Ellos vitrineskab HER 6. Ellos Daybed HER 7. Ellos stofkurv HER 8. Ellos indskudsborde i guld HER 9. Ellos væglampe HER 10. Ellos hørsengetøj HER 11. Ellos ryatæppe HER 12. Ellos sengehimmel HER


Hermed lidt inspiration til indretning af boligen på budget, som flere af jer har efterspurgt. Jeg kan slet ikke få armene ned over guldlampen. Det er muligvis den pæneste, jeg har set i flere år. Den kan altså et eller andet. Barvognen har en marmorplade, og det kan mit (æstetiske) hjerte slet ikke stå for. Generelt drømmer jeg om ALT på ovenstående billede, og mit udvalg bærer præg af jeg elsker det afslappede og drømmende univers med et stænk af guld, velour og douchefarver.


LÆS OGSÅ: EUCALYPTUS GRENE.. TIL ALLE OS, DER IKKE HAR GRØNNE FINGRE


Nu har jeg jo haft den barvogn og lampe i min virtuelle kurv hele januar, og jeg kan pludselig ikke leve uden, når nu det hele er så fint! Jeg skal dog også have kigget sportsafdelingen igennem for træningstøj. Det kunne jo være, der var en fin yogasag til en god pris.

OBS: Der er 20% rabat på ALT med koden 355408 t.o.m. den 6. februar 2017. Gælder ikke UGG, Odd Molly, Spanx & Odd Molly home.

God shoppelyst og rigtig god aften!


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer