Vil du dyrke yoga med mig hos Pakhus Yoga?

Pakhus yoga

Jeg har glædet mig SÅ meget til at dele det her blogindlæg med jer. Det er nemlig sådan, at jeg har teamet op med Pakhus Yoga, og sammen vil vi snart holde et lækkert yogaevent for jer, der læser med herinde.


Gratis yogaevent søndag den 12/3 hos Pakhus Yoga med blid yoga, lækre snacks og goodiebags

Jeg skriver jo rigtig meget om yoga, hvilket snart ikke kan været gået nogens næse forbi. Mest af alt fordi det har gjort alverden til forskel for mig. Både fysisk i forhold til mine lændesmerter, som er helt forsvundet, men i den grad også psykisk.

Pakhus Yoga

Jeg ved dog personligt, hvor svært det kan være at komme afsted første gang. Især hvis man aldrig har prøvet det før. For kan man nu følge med og vil man kunne lide det?

På baggrund af den tvivl, og de mange spørgsmål jeg har fået, satte jeg mig for at skabe et arrangement, hvor vi i fællesskab kan prøve yoga af og mærke de mange fordele. Og her kan alle kan være med. Nybegyndere såvel som folk, der har dyrket yoga før.

Pakhus Yoga

Yoga, der taler til krop og sjæl

Måske er du ikke helt sikker på, hvorfor yoga er anderledes end anden form for træning? Yoga er ikke kun en fysisk træning af kroppen, men en måde at lære sig selv dybere at kende. Yoga er krop, sjæl og sind i en smuk forening og balance. Gennem tiden vil du opleve at yogaen giver dig fornyet energi, livskraft og ikke mindst troen på dig selv og din krop!

Pakhus Yoga

Pernille Aven Lupai, den ene ejer af Pakhus Yoga, guider dig denne søndag eftermidag gennem et roligt flow, hvor du har tid til at mærke dig selv, trække vejret dybt og lytte til de signaler din krop sender dig. Hun vil invitere dig til at lukke resten af verden ude for en stund og glemme dine to-do-lister og daglige gøremål, for at være til stede i nuet – med dig selv og din krop.

Efter yogaen vil der være lækre snacks og tid til at snakke om yogaen med Pernille, Danica og hinanden. Og når du går, vil der også være en fin lille goodiebag til at tage med hjem.

Dato, tid og sted

Datoen for arrangementet bliver søndag den 12. marts kl. 13 i Pakhus Yoga på Islands Brygge. Selve yogatimen vil vare ca. 1 time og 15 min. efterfulgt at hygge, snacks og goodiebags. Det er ganske gratis at deltage.

Vi har yogamåtter klar, så du skal bare dukke op i noget behageligt tøj, du kan bevæge dig i.

Hvis du nu synes det lyder som noget for dig, og gerne vil bruge et par timer af din søndag på selvforkælelse, mental velvære og ro, så skriv en mail til dc@danicachloe.dk med fulde navn. Der er kun 30 pladser på holdet, så det er først til mølle, og I må meget gerne sørge for kun at tilmelde jer, hvis I er sikre på I kommer 🙂

OBS: DET ER VÆLTET IND MED MAILS. HVOR ER DET FEDT. ALLE PLADSER ER NU BOOKET.

Jeg glæder mig til at dyrke yoga med jer og nyde en langsom søndag i godt selskab ♥


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

10 kommentarer

 1. Hvor det lyder det fedt, ville ønske jeg boede tættere på, så var jeg helt sikkert kommet. Men Horsens ligger lige lidt for langt væk. Ha en skøn dag, med alle dem der kan.

  1. Det bliver så rart og afslappende 🙂 Ærgerligt du ikke kan komme, men kan godt forstå det er en lidt for lang tur.

  1. I know 🙁 Jeg havde heller ikke forventet pladserne røg så hurtigt, men folk er totalt yogaklar.

   Måske vi skal holde et til senere, hvis der er stemning for det 🙂

 2. Så dejligt indlæg:-) Selv dyrker jeg pilates dagligt, da det bare tiltaler mig mere, men det er jo i samme boldgade og giver en indre ro og balance som jeg ikke kan eller vil undvære i mit liv:-)

  1. Pilates er også skønt! Jeg dyrkede det meget en overgang. Så længe man finder noget, der giver ro og velvære, skal man bare holde ved 🙂

 3. Først og fremmest vil jeg lige give dig en mase ros, jeg nyder virkelig at læse din blog, du inspirerer og skriver nogle rigtige dejlige indlæg!
  Især dine indlæg om yoga og velvære, er rigtige fede. Jeg har tidligere dyrket yoga i en periode, men kom fra det pga manglende struktur i min hverdag. Men nu er jeg så småt startet op igen! Dertil vil jeg rigtig gerne ud og have mig en god yoga måtte og vil høre om du havde et forslag til en, jeg har tidligere haft en hvor jeg ikke stod ordentlig fast og gled for meget med mine håndflader :/
  På forhånd tak!!

  1. Tusind tak Rosa <3 Og sikke et smukt navn!

   Dejligt du har genfundet yoga. Det gør alverden til forskel i en travl hverdag.

   Jeg har én Pro fra Manduka, som jeg synes er lidt for tung at fragte rundt, så jeg skal faktisk selv have en ny og der tror jeg det bliver denne her: https://www.yogalove.dk/eco-yogamatte.html

   Udover den er miljøvenlig har den også den helt rigtige tykkelse. Jeg prøvede den nede i et yogacenter engang, hvor jeg lejede en, og den fungerede rigtig godt.

   Hvilken en har du nu?