Uventede gæster og kagefavoritter

dancake-6

annonce

Kender I det, når man pludselig får arrangeret en hyggelig eftermiddag med gæster, men på ingen måder har tiden til at forberede de helt store gastronomiske bagekundskaber? Sådan en eftermiddag havde vi i sidste uge, hvor vi fik mulighed for at se nogle mennesker, vi ikke havde set længe. Til kaffe, kage og hygge, men med meget kort varsel.

Dancake

Jeg elsker spontane planer. Det er hyggeligt og impulsivt, men lidt stressende i forhold til at skulle lave dessert fra scratch. Jeg tog derfor den bedste udvej og serverede premiumkager fra Dan Cake. Det blev både til en drømmekage og æbledrøm, som er favoritterne herhjemme.


LÆS OGSÅ: FÅ VERDENS BEDSTE OPSKRIFT PÅ JØDEKAGER LIGE HER


Nu har vi smagt os igennem de fleste udgaver det sidste stykke tid, og især drømmekagen skilte sig ud, hvorfor den selvfølgelig kom på bordet. Æbledrømmen blev lunet i ovnen inden servering, så den søde æblesmag kom til udtryk.


LÆS OGSÅ: KØBENHAVNS BEDSTE SUNDE CAFÈ, SOM DU BARE MÅ BESØGE


For at gøre det lidt mere personligt, nåede jeg at bikse en lækker kokosflødeskum sammen, ligesom at jeg købte lidt forskellige bær og tilbehør. Kagerne blev taget ud af indpakningen og serveret på mit favorit kagefad.

dancake-8

Dancake

Der er bare situationer, hvor det er ganske nemt og rart at kunne servere færdiglavede kager, fremfor selv at skulle bruge tid i køkkenet. Jeg elsker hjemmebag, men er et travlt menneske, der gerne vil servere herligheder for mine nærmeste uden at skulle afsætte flere timer til at finde på opskrifter og bage desserter.

I skal også have opskriften på den lækre kokosflødeskum. Det gode ved at servere premium kager fra Dan Cake er, at man har mere tid til tilbehøret. I vores tilfælde var det hjemmekværnet kaffe, et stort udvalg af friske bær, hjemmerørt kokosflødeskum og et fint opstillet eftermiddagsbord.

Opskrift på nem kokosflødeskum (plantebaseret):

1. Du skal bruge en dåse kokosmælk, revet citronskal, vaniljepulver og evt. lidt kanel

2. Sørg for at sætte kokosmælken på køl dagen før. Hæl vandet fra inden brug, så du kun har den tykke masse tilbage.

3. Pisk det i en skål indtil det er luftigt og fast. Det får aldrig en konsistens som almindelig flødeskum, men hvor tæt du kommer på afhænger af den kokosmælk du bruger.

4. Smag til med revet citronskal, vaniljepulver og evt. lidt kanel eller mandelessens.

5. Server sammen med kagen straks efter.

Hånden på hjertet. Det er ikke sidste gang, vi vælger den her løsning. Det fungerede fint, og hvor meget jeg end elsker at bruge min weekender på hjemmebagning, så er der tider, hvor det bare er nemmere at servere de færdiglavede kager fra Dan Cake.

Ha’ en dejlig aften ♥


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar