Her skal vi hen i weekenden

comwell

I dag bliver om noget en dejlig dag. Om få timer tager Rasmus og jeg nemlig bilen mod Comwell Borupgaard. Her skal vi for første gang siden brylluppet være sammen alene. Bare os to. Kan I mærke begejstringen?

Vi ankommer omkring 16 tiden, hvorefter vi checker ind på værelset. Derefter skal vi have en behandling efterfulgt af 4-retters middag. Lørdag forestiller jeg mig vi skal nyde den store morgenbuffet, gå lange ture i de smukke omgivelser, i spa, have massage og i saunagus. Når vi ikke orker det mere skal vi indtage turens anden middag. Derudover er det ikke nogen hemmelighed, at vi har planer om sove meget og længe. Det er med at udnytte man kan sove tungt. Det gør man bare aldrig, når man har et barn, vel? Søndag skal vi spise endnu en morgenmad, hvorefter vi bevæger os tilbage mod København.

Jeg har planlagt et spændende interview til jer i morgen og ellers returnerer jeg fra Comwell igen søndag. Jeg forestiller mig, at jeg selvfølgelig kommer til opdatere i små mængder og dele oplevelsen via Instagram og Snapchat (danica_chloe), hvis I vil kigge med.

Ha’ en dejlig weekend!


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

  1. God tur til jer! Der er så dejligt, jeg var selv afsted med min kæreste tilbage i december.

    Jeg er ny læser på din blog, og finder virkelig dine indlæg inspirerende! Jeg har dog tænkt på, om du vil lave et indlæg eller en guide/video om din hverdagsmakeup-rutine eller noget lignende? Jeg kan godt lide dit naturlige look, og jeg er sikkert ikke den eneste der er nysgerrig på dine makeup-vaner og produkter.

    God weekend!

    1. Her er SÅ dejligt. Forstår godt I var vilde med det.

      Velkommen til. Dejligt du vil læse med 🙂 Sikke en god idé. Det noterer jeg. Jeg bruger egentlig ikke noget vildt, men det er måske også rart at se. Altså at man kan bruge lidt make-up og stadigvæk få et fuldendt look 🙂