5 bloggere, jeg finder inspirerende

Bloggere

I virkede til at være meget glade for det her blogindlæg, så nu tager vi lige en runde til. Jeg elsker nemlig selv at finde ny inspiration rundt omkring blandt bloggere. Ikke mindst for hyggens skyld.


LÆS OGSÅ: 10 DANSKE INSTAGRAM PROFILER, DU SKAL FØLGE LIGE NU


Jeg læste blogs længe før jeg selv begyndte at blogge. Det var min form for timeout, og jeg elskede at gemme dagens blogindlæg til om aftenen, når jeg havde god tid. Selvom det ikke nødvendigvis er sådan, at flertallet læser blogs i dag, synes jeg stadigvæk I skulle have indblik i 5 seje bloggere, som jeg personligt synes gør det ekstra godt.


5 danske bloggere, jeg finder inspirerende

Blondetoner = Nu kender jeg efterhånden Camilla ganske godt, men allerede lang tid inden vi mødte hinanden, fulgte jeg  hende på Instagram. En dag gik det op for mig at hun havde startet en blog, og siden har jeg læst med. Camilla er mor til de to sødeste piger og gift med manden i sit liv. Hun arbejder som PR konsulent sideløbende og har tilmed ualmindelig god stil i alt fra tøj til boligindretning. Sidstnævnte fylder en del, da Camilla og manden har købt hus og netop nu er ved at renovere det hele. Læs med hos Blondetoner her.

Nelle Noell = Nelle stiftede jeg bekendtskab med, da jeg sad som Community Manager hos buzzanova. Hun er det jeg vil betegne som en holistisk skønhedsblog, og jeg ELSKER det. Alt fra de velproducerede beauty videoer til test af nye spændende sager. Nelle er også meget personlig i sit udtryk, og deler både ud af hendes spirituelle rejse, som jeg finder enormt interessant, samt hendes fars død, som gjorde stort indtryk på mig. Læs med hos Nelle Noell her.

Hello Glow = Det her er godt nok ikke en dansk blog, men jeg læser gerne med alligevel. Overordnet set vil jeg betegne det som en livsstilsblog med fokus på velvære, sjove DIY projekter, nærende opskrifter og andet spændende. Amerikanerne kan altså et eller andet med både billeder og guides. De er bare lige et niveau over os andre. Jeg er især hooked på opskriften på bananmælk, samt hvordan man kan bruge koffein som en aktiv hudplejeingrediens.

Frederikke Egel = Frederikke er en af mine dygtige kontorkolleger her inde i Andedammen. Jeg har så meget respekt for hvordan hun bare springer ud i tingene og prøver ALT af. Hun skriver godt, tager de vildeste billeder og kan få selv et simpelt indlæg til at være utrolig spændende. Så sent som i går skrev hun et meget vigtigt indlæg om glansbilledet, som desværre hersker blandt mange unge piger. Læs med hos Frederikke her.

Bedre Mode = Johanne driver en af bedste bæredygtige blogs herhjemme, og formår at vise os andre, at man sagtens kan kombinere mode og bæredygtighed. Hun er samtidig en af grundlæggerne bag Sustain Daily, som jeg tidligere har omtalt herinde. Jeg elsker at hun tager emner op som “Mikroplast i tøjet“. Noget jeg sjældent har skænket en tanke, men som faktisk er skræmmende. Læs med hos Bedre Mode her.

Kendte I nogle af bloggerne i forvejen, og hvilke danske bloggere ynder I selv at læse med hos?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

  1. Elsker inspiration til andre blogs.

    Læser faktisk netop blogs på den måde, som du gjorde førhen. Til at slappe af og koble helt fra efter en lang arbejdsdag.

    Jeg elsker at læse med ved twin-peaks. Virkelig genial selv-ironi.

    1. Hvor dejligt! Jeg læser også primært blogs om aftenen i sofaen på computeren. Det er så hyggeligt 🙂

      Hun er altså også god!