I dag skal der ske noget nyt…

baylage hår

Jeg er næsten lige vågnet, morgenmaden er indtaget og jeg er ved at gøre mig klar til den helt store makeover.. Makeover er måske så meget sagt, men kl. 09 skal der ske noget nyt. Altså med mit hår. Min udgroning er ved at være slem og jeg trænger efterhånden til lidt selvpleje.

Jeg har derfor travet Pinterest tynd for inspiration, som jeg kan tage med til frisøren. Jeg har nemlig været så ualmindelig glad for det lyse farvespil (se billeder fra jeg fik det farvet sidst her), og nu hvor vi snart går sommeren i møde, tænker jeg, at mit hår godt kan klare at gå lysere?

Det er store sager fra én, der tidligere har haft fire års pause fra hårfarvning. Min normale hårfarve er lidt kedelig, synes jeg selv, og derfor optimerer jeg gerne, hvor jeg kan.

Baylage hår er det helt store indenfor hårfarvning lige nu. Eller jeg ved faktisk ikke om det stadigvæk er det, jeg kunne godt mistænke mig selv for at være en last mover, men jeg synes altså det er pænt. Ombre-tendensen i en ny fortolkning. Det giver et fint spil og virker naturligt. Det bedste af det hele er nok, at man kan strække udgroningerne lidt længere efterfølgende, og det ved vi alle er en fordel, når man er presset på tid.

Ønsk mig held og lykke, og jeg skal selvfølgelig nok opdatere jer bagefter. Jeg kommer også til at lave et par Instagram stories eller fem derfra, så hvis I vil følge med i dag sker det ovre på min Instagram.

Ha’ en dejlig dag 💜


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

3 kommentarer