8 højdepunkter fra vores bryllup

8-hoejdepunkter

Nu er det over 6 måneder siden vi blev gift, men jeg mindes stadigvæk dagligt én af de vigtigste og mest betydningsfulde dage i mit liv. Så sent som i forgårs cyklede jeg forbi Botanisk Have, hvor alle følelserne kom op igen. Det er lidt skørt, at én dag kan have så stor betydning for resten af vores liv..

Fordi jeg tænker så meget på vores bryllupsdag, og gerne gennemgår den mentalt fra start til slut konstant, genfinder jeg også hele tiden nye højdepunkter fra dagen. Det fik mig til tasterne, da jeg har 8 dejlige øjeblikke, som jeg værner om på en helt særlig måde, og som jeg rigtig gerne vil dele med jer.


8 højdepunkter fra vores bryllup, som jeg husker særlig godt

1. At få lov til at blive viet i Botanisk Have, er i sig selv et højdepunkt. Skæbnen ville det, at vi endda skulle skiftes der uden selv at have valgt det. Hvordan det endte således, og hvorfor, kan I altsammen læse meget mere om her.

2. Man kommer som oftest ikke uden om taler. I vores tilfælde havde vi dog ikke et traditionelt bryllup med 3 retter, bordkort og taler. Jeg havde faktisk slet ikke forventet at nogen vil holde tale. Men det gjorde Rasmus. Vi var endda lige ankommet til Islands Brygge, hvor festen skulle holdes, og klokken var ikke meget mere end 16. Lige pludselig stopper han musikken, hvor han har nogle ord han gerne vil dele med mig. Resten holder vi os for os selv, men det var en utrolig rørende tale, der så fint gennemgik vores mange år sammen.

3. En anden ting, eller højdepunkt om man vil, som endda først er gået op for mig efterfølgende, er hvor meget tættere man kommer på de folk, der deltog i brylluppet. Både familie, venner og bekendte. De var med til at overvære en helt speciel dag i vores liv, og det vil jeg for evigt være taknemmelig for.

4. Vi fik hjælp fra alle sider, og det var jeg meget beæret over. Jeg er ellers super dårlig til at spørge om hjælp – sådan helt generelt, men her forstod folk det bare og hjalp til, hvor de kunne. De gjorde dagen så nem, at vi som nygifte slet ikke bemærkede alle de praktiske ting, der også var. Særligt ét vennepar gjorde dagen ekstra god, hvilket jeg altid vil huske.

5. Jeg husker også vores Myselfie som et af dagens højdepunkter. Ikke mindst pga. de herlige billeder, som vi har til evigt minde, men også fordi den blev brugt KONSTANT. Den var genstand for en masse sjov, grin og kys, og folk i alle aldre mødtes over et sjovt selfie. Jeg vil anbefale alle, der planlægger bryllup eller store fester, at booke en Myselfie. Det gjorde vitterlig kun dagen bedre, og var prikken over i’et.

6. Jeg husker i særdeleshed også, hvordan vi lidt efter midnat begge smed vores sko. Derefter festede og dansede vi til kl. 05 i bare tæer. Mit hår lignede en høstak og min make-up var røget halvt af efter alle de glædestårer og kys, men det er så fint et minde. Netop dét at vi bare levede i nuet og stornød følelsen af at være nygifte.

7. Da vi var færdige med billederne i Botanisk Have – eller faktisk imens – åbnede himlen sig over os. Jeg husker, hvordan vi løb alt hvad vi kunne i regnen. Med champagne i den ene hånd og brudebuketten i den anden, mens jeg prøvede at stå fast i mine høje sko. Da vi endelig kom ind i bilen, som Rasmus’ gode ven kørte, drak vi også (endnu) mere fulde og nød roen for en stund. Normalt vil sådan et øjeblik godt kunne irritere mig lidt, men lige den dag var alt tilladt.

8. Sidst men ikke mindst skal Sylvester nævnes. Han var nemlig lige så rørt og overvældet, som vi var. Han kunne til tider slet ikke håndtere følelserne, og havde brug for ekstra meget nærvær og krammere. Det mindede mig blot om, hvor dejlig, følsom og kærlig en dreng, vi har skabt. Han taler stadigvæk om brylluppet ugentligt og vil slet ikke se bryllupsvideoen, da alle følelserne så kommer op igen. Cute!

Hvad husker I især fra jeres egne bryllupper? Hvis I ikke er gift, men drømmer om det, hvad ser I så ekstra meget frem til? Hvis I gerne vil læse mere om vores bryllup, og alt hvad det indebar, kan I se det hele her.  


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

 1. Det virker som en fantastisk dag, og det viser virkelig at med lidt kreativitet behøver et bryllup ikke ruinere en.
  Jeg drømmer om mit bryllup og venter bare på at min dejlige kæreste også gerne vil giftes.
  Jeg skal helt sikkert have det der “myselfie”! 😉
  Jeg drømmer om min kjole, alle de dejlige venner og familie, men ikke mindst at være midtby så meget kærlighed for en dag 🙂

  1. Det var det virkelig også!

   Det skal nok komme, men forstår godt du glæder dig. Det er virkelig også en stor dag. Det gik først op for mig efterfølgende, hvor meget det betyder 🙂