Min hverdags makeup (det bruger jeg)

hverdags makeup

Jeg er ved at forbedre mig på alle jeres spørgsmål fra spørgerunden. Dog vil jeg allerede nu komme ét specifikt emne i forkøbet, da det er noget af det, jeg får flest spørgsmål på. Nemlig noget så simpelt som hverdags makeup.

Personligt synes jeg ikke, jeg er speciel fantasifuld, når det kommer til makeup. Jeg er derimod konsistent og ved, hvad der fungerer til mig. Derfor bruger jeg også de samme produkter – både til hverdag, og en sjælden gang imellem, fest.

LÆS OGSÅ:
JEG TESTER M2 SERUM TIL VIPPER OG BRYN. SE RESULTATERNE HER

Jeg er heldigvis kommet langt siden jeg var 16 år og gik med hvid øjenskygge, alt for lys foundation og havde tynde øjenbryn. Gudskelov, der ikke var sociale medier eller digitale billeder dengang.

Jeg har således brugt i hvertfald 16-17 år på at finde frem til mine favoritter, og det er først inden for de seneste par år, jeg har lært min hud at kende. Det bunder selvfølgelig også i mange år med en problematisk hud.

hverdags makeup

hverdags makeup

Grundlaget for en pæn og naturlig hverdags makeup er nemlig underlaget, hvis du spørger mig. Her findes der heldigvis et hav af produkter, hvor man kan skabe en illusion af en mere jævn hud, men det optimale er selvfølgelig, at få grundlaget i orden, men det skal jeg nok komme nærmere ind på længere nede.

Min hverdags makeup og de produkter, jeg bruger til dagligt

Først vil jeg gennemgå de produkter, jeg som regel bruger i løbet af en dag. Det skal lige nævnes, at jeg kun bruger makeup, når jeg skal ud i byen eller har møder. Er jeg herhjemme eller skal jeg bare sidde inde på kontoret hele dagen, ser jeg ikke nogen grund til at tage det på.

Min hud har godt af makeupfrie dage, og det er med til at holde den fin og sund. Jeg tænker også at lave et indlæg om mine hudplejerutiner og ritualer på et tidspunkt.

hverdags makeup

Okay, here we go..

1. Efter afrensning og påførelse af de olier, serum og cremer, jeg nu engang bruger, påfører jeg min Nimue Pro Age Foundation. Det er min absolut favorit foundation og bruges kun på dage, hvor jeg synes min hud har brug for ekstra dækning. Den blender naturligt ind og kan SLET ikke ses. Jeg får altid ekstra mange komplimenter, når jeg har den på. Jeg påfører den med min Real Techniques Foundation Brush, som gør hele arbejdet for mig. Det handler virkelig om at blende det godt ind.

2. Når basen er på plads, påfører jeg concealer. Her bruger jeg Pro Longwear Concealer fra MAC. Jeg plejer altid at købe den i lufthavnen, når vi skal på ferie, og den holder heldigvis så længe, at det plejer at passe med mængden. Det er den bedste concealer, jeg kender, da den er så nem at påføre, dækker det den skal og ikke kan ses. Det er det vigtigste for mig. At min makeup ser naturlig ud. Jeg bruger altid min Beautyblender til at få det fordelt godt de steder, der kræver det.

3. Nu er min hud ensartet, jævn og som regel strålende. Derefter går jeg over til mine bryn, som med tiden er blevet mere vigtige for mig. Jeg kan bedst lide dem definerede og med fylde, og derfor bruger jeg også nogle minutter på netop dét ritual. Jeg bruger altid min Anastasia Dip Brow, som min mor har taget med hjem til mig fra USA. Heldigvis sælges det også herhjemme nu. Det er klart det brynprodukt, jeg synes fungerer bedst. Jeg bruger en spids øjenbrynspensel til at påføre farven med, og bagefter bruger jeg børsten i den anden ende til at rette dem til. Til sidst påfører jeg min MAC Brow Set i Clear, som sørger for brynene holder formen hele dagen. Sidstnævnte har jeg brugt i over 5 år, og jeg kan på ingen måder leve uden den.

4. Tilbage til min hud, som jeg giver lidt powder blush. Igen tyer jeg til MAC, hvor jeg bruger verdens bedste blush i farven Harmony. Jeg har haft den siden 2009, og den fungerer upåklageligt. Jeg slutter af med min Smashbox Blush og Highlight Palette. Den giver liv til kinderne og den smukkeste skinnende highlight. Jeg elsker nemlig det friske look med en fin glød. Begge dele påføres med min Real Techniques Blush Brush. Jeg slutter af med min Priming and Setting Powder fra Nilens Jord, der sørger for min hverdags makeup holder så længe som muligt. Den påfører jeg med min  store Real Techniques Bold Metal Brush.

5. Så langt så godt. Jeg slutter af med mine øjne. Inden mascaraen påføres, påfører jeg altid et lag af Nilens Jord pudderen på mine vipper. Det er det bedste man kan gøre inden påføring. Mascaraen binder nemlig bedre, og får vipperne til at synes både længere og tykkere. Jeg bukker dem derefter med min favorit vippebukker fra Shiseido, som jeg har brugt i mange år efterhånden. Jeg køber den altid i Matas og skifter den ud ca. én gang om året. Sidst men ikke mindst slutter jeg af med verdens bedste mascara fra Maybelinne (der endda er nedsat markant her – det må jeg lige huske til næste gang). Jeg vender tilbage til den gang på gang, og har brugt den i rigtig mange år efterhånden. Det skal dog være den vandfaste udgave, da den holder bukket på vipperne bedst.

6. Jeg bruger afslutningsvis altid et forstørrelsesspejl til at tjekke alt sidder, som det skal.

For nogle lyder ovenstående måske af meget, men det er passende til mig. Det tager mig ca. 10-15 minutter med det hele, og det kan jeg sagtens overskue. Hvis jeg skal i byen påfører jeg også både eyeliner og laver contouring, men det kan I se i et andet indlæg.

Sig endelig til, hvis I har spørgsmål. Som sagt mener jeg ikke man kan købe sig til en jævn og fin hud. Det afhænger af hvilke produkter man bruger til dagligt, hvor god man er til at tage sig af sin hud, pleje, kost, vand, tilskud og effektive ansigtbehandlinger. D

et er summen af det hele, der har givet mig en pænere hud i dag. Jeg håber også min nuværende hudstatus vidner om, hvor meget man kan rykke sig. Se bare her, hvordan det stod til for nogle år siden. Der er altid en udvej og man må aldrig affinde sig med acne eller besværlig hud.

Ha’ en dejlig dag ♥

P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

10 kommentarer

 1. Tak for nogle fine tips – især det med pudder henover vipperne. Det har jeg ikke prøvet før 🙂 I øvrigt det der med øjenvippebukkeren ikk? Hvad er forskellen på den fra shisheido og en alm en til 40 kr? udover prisen? Mht til dine vipper, hvordan går det så med M2 serum? Jeg er begyndt at bruge den, men synes ikke jeg ser det store ske andet end, at 1(!) af mine øjenvippehår er vokset fuldstændig vildt, så det er meget længere end de andre. Ser pænt dumt ud :/ Well, måske de andre følger efter om nogle uger 😀 Er bare alt for utålmodig 😀

  1. Det fungerer rigtig godt med pudder på vipperne.

   Jeg har endnu til gode at prøve en god (billig) vippebukker. De har tendens til at lave så skarpt et buk, at mine vipper bliver hakket. Jeg har dog også prøvet andre “dyre”, der heller ikke var gode. Derfor tør jeg ikke prøve noget andet, da jeg ved den fra Shiseido virker. Og jeg giver gerne de 150 kr., eller hvad den nu koster, om året for det gode resultat 🙂 Man får også ekstra gummidutter med, så man kan skifte dem ud undervejs.

   I forhold til M2 skal man være MEGET tålmodig. Det er først nu her 2 måneder efter, jeg synes jeg oplever det fulde resultat. Øjenvipperne er dem, der har taget bedst imod det, hvor brynene ikke rigtig har ændret sig markant. Jeg tror jeg vil fortsætte med den til vipperne, hvor den til brynene lige skal genovervejes.

   1. Nu prøvede jeg pudder-tricket i morges og på trods af, at jeg har en virkelig dårlig mascaradag, så skal jeg love for at tricket forlænger vipperne. WOW! Så tak for tippet 🙂 Mht vippebukker, så kender jeg godt det med, at lavet et for skarpt buk. Men er det ikke fordi, at man kun bukker på et sted på vipperne? Jeg starter altid med at bukke tæt på øjet og så udad – så det bliver til mange buk, så får man en fin bue. så min pionte er, at jeg er sikker på at det ikke er bukkeren, den er gal med, men teknikken. For hold op en forskel det kan gøre. Men man skal selvfølgelig vælge det produkt, der gør tricket for en 🙂 og ja, du har helt ret med tålmodighed ift M2. Der er kun at vente og så blive ved 🙂

    1. Ej, hvor skønt at høre! Det var samme oplevelse, jeg havde, dengang jeg prøvede det første gang 🙂

     Det kan godt være det er mig, der er mega dårlig til at bruge en vippebukker. Jeg har faktisk også tidligere brugt et trick, hvor jeg lige varmede den med en hårtørrer først. Det er også effektivt.

     Tålmodighed er heller ikke min stærke side, men det kommer! Det lover jeg 🙂

 2. Det kunne være så fedt, hvis du lavede en video, så man kunne lure dine tricks af 🙂 Det er så fin en hverdags makeup – du stråler jo helt!

  1. God idé. Jeg skal lige regne ud, hvordan jeg viser det på video 🙂

   Og tak. Lyset på mit kontor gør altså også en del 😀