Kahyt og Kaffe. Øhøj! Her skal du forbi

Kahyt og Kaffe

Apropos kærestetid og tomandssnak, var vi for en måneds tid tilbage faktisk ude at spise frokost på et skib, som jeg helt har glemt at dele med jer. Det har ellers været på min to-do liste ret så længe, men den kan have tendens til at blive væk. Nu har jeg det altså klar til jer. Nemlig vores besøg på Kahyt og Kaffe, som jeg tilfældigvis opdagede på en cykeltur langs havnen.


Vores frokostbesøg om bord på Kahyt og Kaffe


Kahyt og Kaffe ligger, som navnet nok antyder, på det mest charmerende skib ved Havneholmen, lige bag Fisketorvet. Det er således en flydende kaffebar, men de har også andre skønne ting på menukortet. Heriblandt kage, dagens frokost og småretter til børn.

Vi bestilte en dagens kaffe og vegetarletter, som sjovt nok er en vegetarudgave af de traditionelle tarteletter. Maden smager virkelig godt, men på en måde, som om man er hjemme hos nogen og spise. Måske bunder det også i, at stemningen om bord er så rar. Man føler sig på en eller anden måde hjemme i de små kahytter, for de nemlig er små. Vi fik dog en hel kahyt for os selv, hvor vi via det fine koøje kunne kigge ind i en anden kahyt. Om sommeren er der selvfølgelig mere plads, hvor man også kan sidde udenfor.

Prisleje

Prislejet hos Kahyt og Kaffe er fair taget i betragtning af kvaliteten. Vegetarletterne stod til omkring 50 kr. og kaffen til 25 kr. Det er lidt nogle andre priser end resten af København, hvilket er værd at tage med.

Menu og udvalg

Det er ikke fordi menuen bugner, men der er det nødvendige og lidt ekstra. Jeg synes det er ganske hyggeligt, at man ikke ved, hvad dagens ret byder på. Maden bestilles i den lille kabys, når man kommer om bord. Derefter finder man en plads, og det hele bliver serveret med det største smil.

Åbningstider

Onsdag fra 14.00-18.00.
Torsdag til og med søndag fra 11.00-19.00.

Hvor

Kahyt og Kaffe

Skibbroen 2

2450 København SV


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments