Kan du multitaske?

boozt-sko-1

indeholder-affililatelinks

1. Angulus Loafers her 2. Birkenstock sandaler her 3. Lacoste sneakers her 4. Lacoste sneakers her 5. Billi Bi støvler her 6. Ganni pumps her 7. Tamaris støvler her 8. WOOD WOOD slip ons her 9. Pavement støvler her

I så fald har jeg et super godt tip til dig, der nyder fredagen i sofaen ligesom mig. Boozt har nemlig i dag, og hele weekenden, 20 % rabat på MANGE af sæsonens nye sko til kvinder, mænd og børn. Jeg har fundet mine favoritter frem til jer, og jeg kommer også til at klikke lidt hjem. Sylvester mangler nemlig nye forårssko, og jeg drømmer især om de lyserøde Lacoste sneakers samt de ultra fede Tamaris støvler med foer. Rasmus er hooked på de her, så vi alle kan matche.

OBS: I skal bruge koden SHOES20 ved checkout, og det gælder kun de sko markeret med “shoes20”. Man skal handle for minimum 999 kr. før rabatten gælder.

boozt-sko-2

1. Angulus sko her 2. POM POM hjemmesko her 3. Bisgaard gummistøvler her 4. Angulus støvler her 5. Angulus snøresko her 6. PUMA sneakers her 7. Bisgaard sko her 8. Bundgaard forede gummistøvler her 9. Superga sneakers her

Sylvester har allerede nr. 7 og 9, som vi er vildt glade for. Gummistøvlerne køber vi hvert år og Bisgaard skoene har vist sig både at være behagelige og modstandsdygtige overfor slid. Superga skoene må jeg bare have til ham. De matcher mine egne, og så er de bare alt for cute.

God fredag aften. Hvem hepper I på i X-factor? Jeg er på team Chili og Vcation. 


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer