I øvrigt..

Danica Chloe.. gæstede jeg i går Sneglcilles blog, hvor jeg gav mit bud på hendes fantastiske føljeton. Det blev til en snak om jyder i København, udtalelsen af specifikke (københavnske) ord, frygten for det overnaturlige og min afhængighed af kager og dårlig amerikansk reality.

Særlig et af punkterne satte gang i kommentarfeltet. Spørgsmålet er så bare om I også har udtalt det forkert i alle de år eller det bare er mig? Time will tell..

Jeg er enormt beæret over jeg har fået lov til agere barselvikar hos sneglen. Det var faktisk svært for at skrive de forskellige punkter ned, da jeg følte jeg havde så meget at leve op til. Men det gik. Jeg skulle bare spise lidt kage og så kom det hele til mig. I kan læse hele indlægget her.

Nyd jeres fredag i det gode vejr. Måske endda med et køligt glas vin til? Her står den på freelance arbejde, møder, frokost, arbejde og et after-work show i Illum. Jeg føler mig pludselig MEGET voksen. Godt aftenen slutter herhjemme i godt selskab med min familie ved min side.


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Jeg udtaler det stadigvæk stille-ben, men må vænne mig til at det hedde stil-leben 😀 heldigvis ikke et ord, jeg bruger helt så meget 🙂 God weekend.