Så er det jo i morgen…

pakhus yoga

..at det sker.. Min lørdag er, udover gåture i det gode vejr, gået med de sidste forberedelser til morgendagens yogaevent i samarbejde med Pakhus Yoga. Vi er ved at ligge sidste hånd på de lækre goodiebags, hvor nogle af mine favorit brands har været så søde at sponsorere en masse lækkerier.

Deltagerne er klar, Pakhus Yoga er klar og jeg er klar. Nu må søndagen sådan set bare gerne komme an, så vi kan dyrke en masse yoga og tilmed koble af. Jeg kommer selvfølgelig til at dele en masse små rare øjeblikke fra selve dagen, så hop over på Instagram, hvor jeg forudser, jeg vil være særdeles aktiv.

Jeg håber selvfølgelig også på det bliver så stor en succes, at vi kan gentage fornøjelsen snart. En masse af jer nåede jo desværre ikke at få plads til eventet, så jeg tænker det kunne være oplagt at holde igen.

Ha’ en dejlig lørdag aften XXXX


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

  1. Jeg håber det bliver en rigtig god oplevelse, og jeg er helt sikker klar hvis du laver en omgang mere snart 🙂