Mit nye hår og lidt om balayage

sponsoreret-behandling

Et par af jer har måske set det på Instagram, og resten af jer får lov at se det her, men inden jeg lover jer det helt store før og efter resultat, skal det siges, at det mere er en forbedring af mit gamle hår.

Jeg havde nemlig en god snak med Tenna Jones, som var min dygtige frisør oppe hos L’Oréal Professionnel, og hun fik mig overbevist om den helt store forandring ikke var nødvendig. Det er nemlig som om, at når vi kvinder skal til frisøren, forventer vi nogle gange at gå derfra som et nyt menneske.


EN GOD FARVEOPLEVELSE OG LIDT OM MIT BALAYAGE HÅR

Tenna fik mig talt fra det helt lyse platinium hår. Det er jo fint nok, at det er pænt til andre (se bare her), men det er ikke ensbetydende med det vil være et perfekt match til mig og min hudtone. Så vi gjorde det lidt lysere, og jeg fik mit balayage hår, og er så ualmindelig glad for det.

At lysne håret er ikke altid det sundeste, og da mit hår i forvejen var lidt porøst, fik jeg en behandling med det helt nye Smartbond. Det sikrer nemlig, at man kan have farvet hår uden det skader det. Mit hår var i hvert fald mere sundt, blødt og skinnede, da jeg gik derfra.

Flere af jer har spurgt indtil om jeg også fik det klippet, men nej. Det var udelukkende farvning, som L’Oréal Professionnel er mestre til, og selvfølgelig styling, som altid får håret til at se nyklippet og lækkert ud.

Jeg var inviteret op hos L’Oréal Professionnel Color Academy, som er samme sted de farver alle deres hårmodeller, men hvis I selv er på udkig efter en farveekspert, der kan give jer lige den hårfarve I drømmer om, kan I finde alle landets L’Oréal farvesaloner her. I skal blot indtaste jeres by eller post nr. for at finde en salon tæt på.

Rigtig god mandag. Solen brager ind af vinduet og det skal stornydes. Når man lukker øjnene kort føler man nærmest man er på solferie ☀️


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Det er så lækkert til dig 🙂 Og hvor luksus med sådan en dag i frisørstolen. Jeg husker stadig selv da jeg for fem (!) år siden fik farvet mit hår af L’Oreal (http://blogliebling.dk/2012/10/extreme-makeover/). Jeg gik fra nærmest hvidt hår til mørkt. Det var en kæmpe forvandling, men også tiltrængt efter for mange år med afbleget hår. Jeg har ikke fået det farvet siden, det har bare fået lov til at gro ud i sin naturlige leverpostejsfarve. Jeg tænker nogle gange på, som du skriver, om ikke det er tid til en forandring af lokkerne, men er nok også mest til noget mindre drastisk – lidt mere bare et lille sol-kys i mit lidt vintertrætte hår 🙂 Nogle gange kan små forandringer også gøre store sager ved looket 🙂

    1. Tak! Jeg er også meget tilfreds, og så er det faktisk rart det er en forbedring frem for en drastisk forandring 🙂

      Gud, hvor klæder det mørke dig godt! Det er helt vildt! Nogle gange skal der virkelig lidt til for at gøre en stor forandring 🙂