Bruger jeg min uddannelse til noget i dag?

img_0092

Som altid har vi et ugentligt og nyt afsnit klar til jer af vores Coffee and Kale Podcast. I denne uge tager vi uddannelsessnakken op, for Michelle og jeg har forskellige udgangspunkter for hvordan vi er endt, hvor vi nu engang er.

Vi fortæller vores uddannelseshistorier, og har begge haft nogle lidt alternative veje til vores nuværende karriere. Det har på ingen måder været lutter lagkage, og selvom vi har taget to forskellige uddannelser, kan jeg genkende mig selv i nogle af de ting Michelle afslører.

Læs også:
Serier på HBO, som du bare må se i 2019
Serier på Netflix, som du 100 % SKAL se lige nu
De bedste serier på Viaplay, som du sikkert ikke kendte
Netlfix serier, jeg skal bingewatche i min ferie

Jeg synes nemlig det er super ærgerligt, at vi bliver pacet til at tage så store valg direkte efter vores gymnasielle uddannelse. Jeg havde vitterlig ingen idé om hvad jeg vil, da jeg var 19 år, og famlede i blinde. Det blev til nogle nedture og et tvangsstudie. Jeg fandt min vej senere hen (nogenlunde), men om jeg bruger min uddannelse i dag, vil jeg lade jer vente med at høre i ugens afsnit.

Det her er faktisk ét af de afsnit, jeg er mest glad for indtil videre. Mest af alt fordi det er så ærligt, personligt og vigtigt et emne. Jeg er sikker på, der sidder mange derude med de tanker vi selv gennemgik for nogle år tilbage.

Sidst men ikke mindst vil jeg takke jer for at så mange har lyttet til sidste uges episode, hvor vi tog “Petras kommentar til bloggere” op. Faktisk er det det afsnit, som flest af jer har lyttet til. Som altid vil jeg anbefale jer, at hente Podcast App’en på din telefon (hvis ikke du allerede har den), og søge på Coffee and Kale. Så dukker vores podcast og de forskellige afsnit op.

Her kan I abonnere, således afsnittet automatisk bliver hentet ned, hver gang vi smider et nyt op. I får direkte besked, og hvis man lytter til podcast i sin hverdag, er det her klart den smarteste måde at holde sig opdateret.

Vi skal optage igen på torsdag (og måske endda med ny og forbedret lyd), så hvis I har idéer til emner vi skal tage op, så skyd løs. Jeg føler vi er et sted nu, hvor vi vitterlig kan snakke om ALT og det er virkelig befriende.

Ha’ en dejlig dag! Her står den på yoga, freelancearbejde, praktiske virksomhedsting og to kaffedates. 

P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar