Min fars hotel i Rom

Hotel Celio

Som lovet får I hermed en lille personlig fortælling om min fars hotel. Nogle af jer har måske læst om det i det her blogindlæg, og ellers får I historien nu.

Min far har nemlig den her lille oase i Rom. En tidslomme, hvis du spørger mig, hvor gæster fra hele verden checker ind på daglig basis. Navnet er Hotel Celio og kan prale af at være en af de meste unikke italienske perler i Rom. Endda kun et stenkast fra Colosseum og med få meter til Roms bedste lokale spisesteder. Nu, hvor jeg har været i Rom snart tyve gange, kan jeg skrive under på, at det nærmest ikke bliver bedre eller mere autentisk.

For et par uger siden modtog jeg nemlig en Snapchat fra en pige, der netop havde booket min fars hotel til når hun skulle besøge verdens smukkeste hovedstad. Hun er faktisk på ferie dernede nu, og min far skrev den anden dag, at han havde besøg af en pige, der læser med herinde. Hvor hyggeligt er det ikke lige? Det gjorde mig simpelthen så glad og mindende mig om, at jeg da skal dele de minder og øjeblikke langt mere med jer. Jeg er jo ekspert i min fars hotel, og hvis andre kan få den gode italienske oplevelse under huden, skal det deles med hele verden.

Min far blev selvfølgelig også enorm glad og jeg håber jeg kan overtale ham til et special tilbud til alle dem, der kommer via bloggen. Ellers gratis opgradering, som Sarah, der er dernede nu, fik. Min far har jo altid boet i Rom og er ekspert i byen. Det bærer hotellet og stilen selvfølgelig præg af. Alt fra indretningen og de små mosaikgange til den gode italienske morgenmad og stærke espresso i receptionen. Min lillebror og resten af familien er også altid på hotellet, der i den grad er familiedrevet og præget af traditioner.

Gør jer selv den tjeneste at overveje det, hvis I skal til Rom en dag. Flybilletterne er efterhånden så billige og jeg synes man bør unde sig selv et besøg på hotellet. Jeg ved godt Airbnb vinder frem, men jeg er personligt en hotelpige. Jeg elsker at finde små perler, tale med personalet, få en luksuriøs men autentisk oplevelse, morgenmaden og alle de lækre fordele det faktisk har.

Hotellet er et boutique hotel og har et rooftop i solen med den smukkeste udsigt ud over Rom, træningslokale, hvis man vil holde formen ved lige, biograf, tyrkisk bad, udendørsområde til børn, solsenge, og masser af afslapningssteder. Det er gennemrenoveret og alt er i top stand, men selvfølgelig med respekt for den gamle bygning og de mange hundrede års historie. Der er en masse forskellige slags værelser og noget for alle, og jeg ved min far ynder at gøre alt for at du får det bedste ophold, så du kun skal koncentrere dig om at nyde Rom. Hvis ikke I har været afsted endnu, men overvejer det, kan jeg også anbefale min personlige Rom guide. Her finder du alle de gode tips, der er uundværlige, så man undgår turistfælderne.

I kan læse mere om hotellet her, booke et eventuelt ophold og I er også velkomne til at skrive direkte til ham på info@hotelcelio.com. I kan bare skrive I er blevet tippet om det herindefra og om han kan lave et godt tilbud til jer. Han hedder forresten Roberto og er mere end rar ❤️

Blot et lille onsdagstips på denne solrige dag. Jeg er virkelig ovenpå igen, tilbage på kontoret og fyldt med energi. Det bliver en god dag kan jeg mærke!


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

 1. Ej så dejlig en oase din far har.
  Nu har jeg gemt dit indlæg, så jeg kan booke ind når vi tager til Rom:-)
  Rigtig god dag.

  1. Dejligt at høre! Det er seriøst den skønneste og mest autentiske oase. Som at gå flere hundrede år tilbage i tiden.

   Skriv endelig til ham, når du skal afsted til Rom. Jeg ved han gerne vil lave special tilbud til de af jer, der har fundet det herigennem 😘

 2. Hvor ser det skønt ud! Jeg har noteret mig din fars hotel til næste gang jeg skal til Rom – det må jeg prøve. ☺️

 3. Min veninde og jeg overvejer meget din fars hotel til vores tur i september efter din fine beskrivelse af det. Taler din far dansk, eller skal vi skrive til ham på engelsk? 😊

  1. Hvor skønt at høre! Det bliver I glade for 🙂

   Han taler ikke dansk, da han er italiener, men han snakker/skriver flydende engelsk.