Kulør på hverdagen

picfxfile-2

Hej fra flyveren ✈️

Der er sket noget de seneste par måneder.. Ikke noget radikalt, men en lille ændring i mit klædeskab. Hvor det før var gråt, sort og lidt hvidt, er der nu også farver, mønstre og anderledes snit. Det hænger egentlig ikke så godt sammen med den stil, jeg ellers var så sikker på var mig. Nemlig den klassiske og simple stil, med fokus på god kvalitet.

img_1104

Jakke fra ASOS // Trøje fra Nümph // Nederdel fra Nümph // Støvler fra Chloé


Altså jeg elsker stadigvæk den stil, og udgangspunktet er altid fund, der kan holde i maaaange sæsoner, men jeg er alligevel blevet mere modig.

På min fødselsdag købte jeg den rødeste skjorte, jeg nogensinde har set. Den er ikke bare lidt rød. Den er full on postkasserød, og man kan ikke undgå at bemærke farven. Jeg elsker det. Derudover har jeg investeret i striber, prikker, blomstrede kjoler, guld smykker og andet, der normalt ikke er mig.

picfxfile

Når jeg sådan skriver det ned, lyder jeg nærmest som et fastelavnsris. Det er sjovt, at jeg her på mit 31 år skal ændre noget så klassisk. Jeg var ellers sikker på jeg vidste, hvad der var mig. Heldigvis er det aldrig for sent til at prøve nye ting af, og jeg bliver aldrig for gammel til noget som helst.

Er I meget stilbevidste og sikre på jeres stil eller oplever I også, at man pludselig prøver noget nyt? Måske er jeg inddirekte påvirket af modetrends, selvom jeg bilder mig ind, at det slet ikke virker på mig.

picfxfile-3

Det er ikke desto mindre en sjov udvikling. Jeg føler en hel ny verden har åbnet sig for mig, når jeg pludselig søger mod de mere farvede afdelinger i tøjbutikkerne. Mit skab er dog stadigvæk småt og jeg ejer kun få ting, men jeg kan mærke modigheden vokse fra dag til dag. Det er heller fordi jeg  bare er en regnbue hver dag fra nu af. Vi tager små skridt..

Er I farveelskere eller hvad søger I gerne mod? Oplever I også at jeres stil udvikler sig med tiden?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

 1. Det er sjovt, for det er præcis hvad jeg selv oplever lige pt. Jeg er stadigvæk meget til det klassiske og sort/grå/hvid skala, men jeg elsker også farver og dem er jeg begyndt at hige mere efter. Jeg er begyndt at kede mig med kun at gå i sort. Lige i øjeblikket har jeg det svært med mine trøjer/bluser – nogle af dem er efterhånden gamle og det er begyndt at kede mig at gå i de samme og samme om og om igen. Så jeg er begyndt at sortere lidt ud. Og eneste krav til nye ting er, at de ikke må være korte men gerne lange i det og gerne i noget skjorte-halløj, men lad os nu lige se 🙂 Ps. I øvrigt virkelig fine ting du har på.

  1. Tak ❤️

   Det er sjovt, hvordan det kan ændre sig. Dejligt du også er begyndt at nyde flere farver 🙂

   Sorry med links. Jeg skal se om jeg kan finde dem senere. Er lige ude at spise 🙂

 2. Jeg har det fuldstændig på samme måde. For pr tilbage elskede jeg farver, men fik dem ikke brugt, hvorfor jeg længe nu stort set kun har haft sorte og grå nuancer. Men med alle de nye lækre print, farver osv. som er på banen nu, så kan jeg slet ikke lade være, hvilket har resulteret i en mere farverig garderobe.
  Jeg har blandt andet købt en langt kjole i den vildeste røde farve, som jeg lige skal tage mig mod til at hoppe i. Men mon ikke når solen begynder at skinne igen:)

  1. Det må næsten være tidens tendenser og alle de fine prints, der påvirker os. Pænt er det i hvert fald og det er en helt ny verden, der åbner sig 🙂

   Uhh, lyder som en flot rød kjole. Det kan du sagtens 🙂