“Så unfollower jeg da bare..”

petra elsker sig selv

Først og fremmest vil jeg lige nævne, at det her blogindlæg tager udgangspunkt i vores podcast. Der var en læser, der nævnte, at hun gerne vil vide det så tidligt som muligt, så hun havde muligheden for at springe indlæggene over. Jeg er nemlig med på, at podcast-lytning ikke er for alle. Såvel som nogle kun gider læse om tøj, bolig eller opskrifter. Vi har alle forskellige prioriteringer og det er så fint, at I kun tager det med videre, der giver mening for JER.

Men jeg kommer ikke til at undlade at dele vores ugentlige afsnit herinde. Om det bliver en gang om ugen eller et par gange om måneden, ved jeg ikke, men jeg kan se hvor mange, der faktisk lytter med, når jeg tipper jer om et nyt afsnit. Det vil selvfølgelig være fedest, hvis I abonnerede via Itunes under “Coffee and Kale” og det derved skete helt automatisk, men ofte har man også lige nogle ord at knytte til emnet. Måske glemte man at sige noget vigtigt eller måske har man lidt ekstra info.

Der skal ikke være nogen tvivl. Jeg elsker, at vi har startet vores eget podcast. Det er fantastisk at få lov til at udfolde sig kreativt på andre måder end traditionel blogging. Det er råt, ægte og utrolig meget mig. Meget mere end det der YouTube, jeg forsøgte mig med sidste år.

Det her afsnit er endda optaget da jeg var syg på førstedagen. I kan selvfølgelig ikke se det, og måske heller ikke høre det, men jeg havde det virkelig dårligt med feber, rysteture og generelt ubehag. Derfor er jeg også lidt stolt over vi fik optaget et afsnit. Jeg vil gå ret langt for at få optagelserne i kassen, og det ved jeg Michelle også gerne gør.

Det er ikke fordi jeg vil sige så forfærdeligt meget om ugens afsnit. Ikke udover at det tager afsæt i Petra og det nye program “Petra elsker sig selv”, som jeg stadigvæk mangler at se. Derudover tager vi os en generel snak om statements, da ALT virker til at være et statement i dag, og det kan man altså godt blive lidt træt i hovedet af. Især når man er syg.

Giv det et lyt, hvis du gider, og ellers vender jeg stærkt tilbage i morgen med et super godt (italiensk) tip. Jeg har nemlig en læser, der har valgt min fars hotel i Rom, og som er på ferie dernede lige nu, og det gør mig altså fuldstændig overdrevet glad.

God tirsdag. Husk ugen er utrolig kort og det snart er fredag igen ❤️


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Skriv en kommentar