Spisestedet Overfor: En stor anbefaling

Spisestedet Overfor

En lille hilsen fra solrige Milano og endda med et godt spisetip. Sidste fredag havde Rasmus og jeg nemlig nogle fritimer, som vi for engangs skyld vil bruge på noget rart og hyggeligt.

Jeg havde derfor inviteret ham på Fish’n’Chips og lemonade hos Spisestedet Overfor. Det var et sted, jeg blev bekendt med, da jeg i kort tid havde et fotojob for udvalgte madsteder i København, og det er jeg naturligvis glad for i dag. Når man bor i København kan man nemlig godt have tendens til at tro man kender de fleste steder, men det gør jeg altså overhovedet ikke.

Læs også:

Hos Un Mercato får du byens bedste morgenmad

Vi valgte på dagen én af deres signaturretter, men næste gang tror jeg, at jeg vil jeg prøve vegetarbrunchen. Den friske lemonade var også alt for lækker og utrolig populær, og man forstår godt hvorfor.

Prisniveauet er fair og de har åbent det meste af dagen, hvad end du er til morgenmad, brunch, frokost, aftensmad eller en enkelt kaffe. Bare en anbefaling ?

Bonusinfo: Spisestedet Overfor har samme ejer som den tidligere restaurant Foderbrættet, der lå på Vesterbrogade for nogle år tilbage. De har derfor valgt at lade de to mest populære Gourmet Hotdogs fra Foderbrættet leve videre på Overfor, hvor de netop er blevet lanceret.

Åbningstider:

Mandag-lørdag kl. 9-24
Søndag kl. 9-23

Hvor: 

Spisestedet Overfor

Rosenørns Allé 32

1970 Frederiksberg C


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag samt Snapchat (danica_chloe), hvor I virkelig kommer tæt på.

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments