Den allerbedste start på dagen

nespresso_danica-9-1

nespresso

Godmorgen derude ☕️

Den gode rare rolige morgenstund… Arhh… Det er på mange områder et helle for mig og noget jeg værner om på en helt speciel måde.

En god start på dagen er nemlig, som oftest, lig med en utrolig rar dag, og 6 ud af 7 dage indebærer det også en skøn kop kaffe med skummet og cremet havremælk. Lige præcis som jeg foretrækker det.

nespresso_danica-4 nespresso_danica-5

Vi taler dog ikke hvilken som helst slags kaffe. Jeg er nemlig blevet den glade ejer af en Nespresso Lattissima Touch, som hver morgen på magisk vis laver min favorit kaffe for mig.

Det eneste jeg skal gøre er, at gnide søvnen ud af øjnene, vælge min favorit kapsel (Dulsão espresso) og trykke på min foretrukne kaffe (macchiato). Få sekunder efter kan jeg sætte mig til rette med den perfekte kop morgenkaffe, og de fleste af os ved jo, hvor stor en forskel den rigtige morgenkaffe faktisk gør.

nespresso_danica-8

Den gode morgenstund handler for mig om kvalitetstid. Ikke at jeg behøver at udrette det store, men jeg vil gerne prioritere mig selv inden resten af huset (læs: Sylvester) står op. For når han er vågen, er der sjældent tid til andet end praktiske gøremål, leg og, til tider, heftige konflikter. Derfor er det vigtigt jeg lige når at starte dagen i et langsomt tempo inden morgentravlheden sætter ind.

Der skal heller ikke herske nogen tvivl om at jeg er livsnyder helt ind til benet. Jeg er RIGTIG god til at unde mig selv små forkælelsesritualer, og her er den gode morgenstund klart én af dem, jeg prioriterer højst. Derfor går jeg også rigtig meget op i de små detaljer.

nespresso_danica-7nespresso_danica-3

Når det kommer til morgenkaffen bruger jeg altid 30 sekunder på at vælge én af mine favorit Nespresso kapsler, som efterhånden har vokset sig til en stor samling. Derudover supplerer jeg op med min favorit havremælk fra Oatly (kan købes i de fleste større supermarkeder efterhånden), som min nye Nespresso Lattissima Touch skummer perfekt.

Det er virkelig et baristaværdigt resultat til en brøkdel af prisen, og hvis man lige supplerer op med en snasket kanelsnurre, er lykken gjort.

nespresso_danica-1 nespresso_danica-2

Faktisk har jeg netop i samarbejde med Nespresso svaret på lidt spørgsmål, når det kommer til den gode morgenstund. Resultatet kan snart ses i Alt For Damerne bladet, men faktisk også allerede online nu. Så hvis I er nysgerrige på hvordan det foregår herhjemme om morgenen, kan I læse hele artiklen lige her. Måske I også bliver klogere på, hvorfor jeg i så høj grad praktiserer selvforkælelse?

Hvordan forløber jeres morgen? Vægter I også den gode morgenstund højt?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke samt min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag.

Skriv en kommentar