Video: Sådan kommer jeg den tørre hud til livs

danica_chloe_3

dove

Jeg har både været nervøs og spændt for dagen i dag, hvor jeg skulle se resultatet af et givende samarbejde med Dove. Det skal nemlig handle om deres DermaSpa Cashmere Comfort Body Creme, som jeg fået æren af at teste.

Grunden til jeg i sin tid takkede ja til samarbejdet, er fordi Dove gør en dyd ud af at lade helt normale danske kvinder teste deres sortiment. Ingen modeller eller retoucheret virkelighed. Det kan man altså kun være fan af!

Jeg er i hvert fald fortaler for vi får skabt et realistisk billede i en tid, hvor medierne ofte skaber et uopnåeligt ideal af hvordan vi skal se ud og begå os i samfundet. Skønhed bliver på sin vis hurtigt en kilde til selvkritik i stedet for selvtillid, og det er bundærgerligt. Ud med det urealistiske og ind med friheden til at være lige præcis som man har lyst til.

Jeg ved ikke om det har noget med alderen at gøre, men jeg har aldrig hvilet mere i mig selv i mine 31 år. Jeg smiler meget mere, når jeg kigger i spejlet, og omfavner hele min krop, præcis som den er lige nu. Alle kvinder er skønne og unikke. Punktum. Det er slet ikke til diskussion, og der er ikke noget rigtigt eller forkert.

På baggrund af de tanker, og med ønsket om at skabe et mere nuanceret “skønhedsideal”, har vi optaget en fin og rar stemningsvideo, hvor jeg fortæller lidt om cremen, som i alle tilfælde virker fantastisk. Jeg deler også mit aller bedste skønhedstip, som både er gratis og nemt. Hvad mit bedste tip er, må I finde ud af ved at se videoen ovenfor.. Måske I kendte det i forvejen? Del endelig også, hvad I gør for at opnå en hud, der holder sig blød hele dagen.

Jeg er ellers én af dem, der har tendens til at have rigtig tør hud. Både om vinteren, men også om sommeren, når solen begynder at skinne ekstra meget. Jeg starter derfor alle morgener med at smøre mig ind cremen, så jeg er garanteret en velplejet og blød hud dagen igennem. Jo oftere jeg smører mig ind, jo mindre tør har min hud også tendens til at blive.

Det kan være et ganske rart og hyggeligt hjemmeritual, som er en god idé at afsætte et par minutter til hver morgen. Det er et kort, men utrolig afslappende, afbræk i en travl hverdag, og dem, altså de små  pauser, ved vi alle jeg er særlig vild med 😊

Jeg glæder mig til at høre, hvad I synes om den lille video samt jeres bedste tips til blød og velplejet hud?


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag, samt Snapchat (danica_chloe).

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

 1. Jeg brugte i lang tid en fast cremesæbe, Dove Sensitive, som jeg var utrolig glad for. Pludselig kunne man ikke få den mere – kan du ikke via dit samarbejde med Dove slå et slag for, at den kommer på hylderne igen? Jeg har ikke siden fundet noget, der var så venligt mod min atopiske hud.

  1. Jo, da! Jeg satser på de læser med herinde og ellers skal jeg nok sende det videre 🙂

   Jeg kender godt det med at man finder noget, som man elsker, hvorefter det forsvinder fra hylderne igen.

   1. Så er der svar fra Dove og det tyder på man stadigvæk kan få fingrene i den! Hurra 😀

    Dove Sensitive Bar Soap er listet i Løvbjerg og Rema 1000. Alternativt kan du prøve Dove Original Bar Soap. Den har en bredere listing i Bilka, Føtex, Meny, Kvickly og Superbrugsen.

 2. Haha sød video Danica, men jeg kan bare ikke lade være med at få associationer til et afsnit af American next topmodel, hvor et par af pigerne siger – “What’s my secret? I’m afraid of the dark, and I sleep with a nightlight 😀

  1. Haha! Jeg kan ikke huske dét afsnit, men måske jeg ubevidst er påvirket af ANTM 😄 Jeg elsker jo alle sæsoner.