Nye sommertilføjelser

Ellos

Skabet (og køkkenet) er blevet opdateret med lidt nye sommerfund. Da vejret begyndte at blive varmt, måtte jeg nemlig kigge langt efter lette lag, sandaler og sommerlige gevandter. Derfor tyede jeg til lidt webshopping, så garderoben kunne opdateres.

Jeg har dog ikke det største budget med min økonomi for tiden, og derfor fandt jeg nogle gode løsninger hos Ellos, der er leveringsdytige i lidt af det hele.

Ellos

Det blev til de fine sorte sandaler, som er noget så bløde at have på. Derudover klikkede jeg et par stribede espadriller hjem, da jeg plejer at slide et par op hver sommer.

Jeg kom også til at købe et ananasfad til kun 129 kr. Ikke fordi vi manglede det, men det er simpelthen SÅ fint. Hvem kan stå for guld og ananas? Og endda tilmed kombineret? Jeg tænker det skal bruges som et fint serveringsfad til snacks ude på terrassen.

Ellos Ellos

Der kom også lidt andre ting med hjem, men dem får I lige i et andet indlæg. Jeg kan sige så meget at det indebærer sager, som er oplagte til ferietider + lidt nyt til boligen. Jeg elsker altså når man kan få budget og kvalitet i ét.

I må have en dejlig (fri)dag. Jeg kigger ind i aften med endnu et blogindlæg ❤️


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag, samt Snapchat (danica_chloe).

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer